TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:30 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»
13:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 De wereld van de Chinezen
Nadat Ruben Terlou over de hele wereld Chinezen heeft ontmoet, werpt hij nu een blik op de Chinese aanwezigheid in Nederland. Wie zijn de Chinezen die er zich hebben gevestigd?
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Prison
Durham heeft één psychiatrisch verpleegster voor bijna duizend mannen. Naar schatting worstelt ongeveer de helft van de gevangenen met mentale problemen.
«
»
21:15 Kinderen van het verzet
September 1944. Het grootste deel van België is bevrijd, maar de oorlog is nog niet voorbij. Tienduizenden Belgen zitten nog vast in naziconcentratiekampen in Duitsland.
«
»
22:10 Le bureau des légendes
In Moskou ontvangt Malotru César, die de identiteit van Ellenstein heeft overgenomen. Hun ontmoeting wordt gefilmd en geanalyseerd door Karlov en een psychologe.
«
»
23:00 Le bureau des légendes
Karlov stelt Malotru voor om bij de Russische geheime dienst te gaan werken in Moskou. Sisteron en zijn collega's moeten een hele reeks vragen beantwoorden over Marie-Jeanne.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers