TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Gavin Patterson is bezorgd over de kijkcijfers van zijn tv-show over tuinen. Hij vraagt Quinnie Dorell om het nieuwe gezicht van het programma te zijn.
«
»
06:05 Father Brown
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. En die bevindt zich tussen een groep verdachten die zichzelf willen heruitvinden.
«
»
06:55 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken de verdwijning van een Oost-Europese oligarch.
«
»
07:40 New Tricks
Het team heropent de zaak van een man die 16 jaar geleden veroordeeld werd voor de moord op zijn vrouw. Nieuw bewijsmateriaal doet enkele procedurefouten vermoeden.
«
»
08:35 Death in Paradise
DI Goodman en zijn team moeten de moord op Carlton Parish onderzoeken, een vroegere schoolkameraad van Fidel.
«
»
09:30 Midsomer murders
De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek. 1/2
«
»
10:15 Midsomer murders
Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt in de geheime wereld van de Magic Circle. 2/2
«
»
11:10 Hope Street
Een inbreker beweert een dode vrouw gezien te hebben in een boerderijwoonst. Wanneer Leila en Finn het oudere koppel opbelt, antwoordt de man dat zijn vrouw in het buitenland zit. Ze ruiken onraad.
«
»
11:55 Father Brown
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.
«
»
12:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Een tv-show, gepresenteerd door twee verwarde zussen, is het decor van een moord. Frank en Lu gaan op onderzoek uit.
«
»
13:30 Downton Abbey
Vermoedelijke erfgenaam Matthew Crawley en zijn moeder Isobel komen aan in Downton.
«
»
14:25 Ghosts
Alison en Mike gooien het op een semi-harmonieus akkoordje met de spoken van Button House. De spoken kunnen zich best vinden in de nieuwe situatie.
«
»
15:00 Ghosts
Alison en Mike worden na een zware feestnacht wakker te midden van een grote puinhoop. Omdat ze een afspraak hebben met een potentiële zakenpartner, ruimen ze het huis zo snel mogelijk op.
«
»
15:45 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza Scarlets vader plotseling overlijdt, komt ze voor een dilemma te staan. Legt ze zich neer bij een leven van armoede of neemt ze de leiding over van het detectivebureau van haar vader?
«
»
16:45 New Tricks
Lane zit thuis met niets om handen. Esther stelt hem voor aan Margaret, een vrouw die op zoek is naar haar vermiste broer. Lane grijpt deze kans met beide handen en wil haar helpen bij de zoektocht.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een 25-jarige stewardess wordt vergiftigd in het hotel waar de crew logeerde. Drie van haar collega's worden verdacht, waaronder de piloot en de co-piloot...
«
»
19:00 Midsomer murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
20:00 Midsomer murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
21:00 Sanditon
Charlotte en Colbourne komen tot een overeenstemming terwijl zij met Lennox op het jaarlijkse zomerfeest is. Clara vraagt Esther om hulp.
«
»
22:05 The Outlaws
Gabby en Greg kloppen aan bij Gabby's vader voor financiële steun voor het festival. Ondertussen komt het duistere verleden van Diane naar boven. Myrna zoekt toenadering tot haar familie.
«
»
23:15 The Split
Hannah en Nathan zitten in het laatste stadium van hun scheiding. Wanneer Nathan laat vallen dat hij iemand anders heeft leren kennen, zakt de vriendelijke sfeer plots onder nul.
«
»
00:25 The Trial of Christine Keeler
Uit de hele wereld stromen journalisten naar Londen toe om het proces tegen Stephen Ward te volgen. De arts rekent op zijn hooggeplaatste connecties om hem van alle blaam te zuiveren.
«
»
01:25 This Is Going to Hurt
Adam heeft zijn fout nog altijd niet verteerd en kampt met een enorm schuldgevoel. Hij mag er niet aan denken dat Mr. Lockhart zijn steun intrekt.
«
»
02:05 Sanditon
Charlotte en Colbourne komen tot een overeenstemming terwijl zij met Lennox op het jaarlijkse zomerfeest is. Clara vraagt Esther om hulp.
«
»
03:00 DCI Banks
Een accountant wordt in koelen bloede vermoord. Het blijkt dat hij eigenlijk een geheim dubbelleven leidde.
«
»
03:45 The Split
Hannah en Nathan zitten in het laatste stadium van hun scheiding. Wanneer Nathan laat vallen dat hij iemand anders heeft leren kennen, zakt de vriendelijke sfeer plots onder nul.
«
»
04:45 Downton Abbey
Vermoedelijke erfgenaam Matthew Crawley en zijn moeder Isobel komen aan in Downton.
«
»
05:35 Home (GB 2019)
Sami verdient zwart bij door bijles te geven, maar dat heeft gevolgen waar hij niet op had gerekend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers