Tussen kerst en nieuw telt Studio Brussel af naar 'De Tijdloze 100'

dinsdag 1 december 2020
Foto: Studio Brussel - © VRT 2020

Vuurwerkverbod, nachtklok, feesten in je bubbel: het wordt geen oudjaar zoals we gewend zijn. Eén iets verandert niet: op de laatste dag van het jaar hoor je op Studio Brussel 'De Tijdloze 100'.

Samen met onder meer Ella Leyers en Marc Van Ranst telt Studio Brussel we dit jaar af naar deze muzikale hoogdag.


Naar goede gewoonte presenteert Roos Van Acker opnieuw 'De Tijdloze 100'. Dit jaar zal ze ons op oudjaarsdag samen met Nelles De Caluwé gidsen door de beste platen aller tijden volgens de Studio Brussel-luisteraars. Maar voor het zover is, hoor je van zaterdag 26 december tot en met woensdag 30 december vijf dagen lang de platen die 'De Tijdloze 100' net niet haalden.

Presentatoren Roos Van Acker, Nelles De Caluwé, Fien Germijns, Bert Van Steenberghe en Hannelore Van Besouw worden tijdens De Tijdloze Countdown alvast bijgestaan door de volgende 14 tijdloze gastpresentatoren, stuk voor stuk ronkende namen! Want wat denk je bijvoorbeeld van Ella Leyers, Marc Van Ranst, Mathieu Terryn en Sihame El Kaouakibi? Ook Delphine Lecompte, Christina De Witte, Serine Ayari, Gloria Monserez, Joost Zweegers en Flip Kowlier zijn erbij, naast (ex-)Studio Brussel-presentatoren Ayco Duyster, Hakim & Faisal Chatar en Tomas De Soete.

'De Tijdloze Countdown', van zaterdag 26 december tot en met woensdag 30 december tussen 7.00 en 22.00 uur op Studio Brussel.

'De Tijdloze 100' met Roos en Nelles, donderdag 31 december tussen 10.00 en 20.00 uur op Studio Brussel.


Lees ook:
Een sfeervol eindejaar bij Canvas

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers