Studio Brussel viert vakantie in eigen land met 'Camping Belgica'

donderdag 28 mei 2020

Studio Brussel viert deze zomer vakantie in eigen land en brengt de zomer door op 'Camping Belgica', een tijdelijke oase van goede muziek en zomerse vibes.

Elke avond serveren de beste dj's er hun soundtrack bij de ondergaande zon. Live vanop een afgelegen, idyllische locatie in Vlaanderen.


Van hiphop tot soul, van house tot disco en van reggae tot dancehall: 'Camping Belgica' serveert alles wat heet in de oren klinkt en zich laat combineren met gin-tonic in het glas en vlees op de barbecue. Gordels vast voor een muzikale wereldreis.

Extra zwoele trips zijn vanaf vrijdag 3 juli ook te vinden op de cd-compilatie 'Camping Belgica', samengesteld door 30 Belgische top-dj's.

'Camping Belgica', vanaf vrijdag 3 juli elke zomeravond van 18.00 tot 23.00 uur, live op de radio en via de Studio Brussel-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers