NRJ STAGE : Celest wint eigen festival in haar tuin!

maandag 13 juli 2020

Tot 9 augustus zomeren wij erop los met NRJ STAGE. Elke week volgen we de line-up van één of meerdere festivals die jongeren zo hard missen. Zo hoor je deze week 'de podia' van Dour, Kneistival, Lollapalooza, Parookaville en Tomorrowland.

Veel livemuziek en niets dan festivalbeleving. Elke week kan je ook je eigen festival winnen in je eigen tuin. De tweede winnaar was Celest uit Lievegem.


De tuin van Celest werd een privé-festivalterrein voor eigen bubbel! Noémie Wolfs gaf er een privéconcert en DJ Gascar deed er in ware festivalstijl nog een DJ-set bovenop. Luisteraar Celest: 'Het was echt, één woord: geweldig, echt top!'

Benieuwd hoe het er aan toeging in haar tuin? Bekijk hier de vlog:


Schrijf je nu in via nrj.be en wie weet mag je deze vrijdag Metejoor en DJ Gascar verwelkomen. Stel je voor dat Metejoor 'het beste aan mij ben jij' helemaal voor jou en je bubbel zingt, in je eigen tuin...

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor échte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers