NRJ STAGE : Annelies wint eigen festival in haar tuin!

maandag 6 juli 2020

Tot 9 augustus zomert NRJ erop los met NRJ STAGE. Elke week volgt de zender de line-up van één of meerdere festivals die jongeren zo hard missen.

Zo hoor je deze week 'de podia'  van Les Ardentes, Woo-Hah, Cactusfestival, Rock Zottegem en Mad Cool Festival Madrid. Veel livemuziek en niets dan festivalbeleving. Elke week kan je ook je eigen festival winnen in je eigen tuin. De eerste winnares was Annelies Fleurbaey uit Wenduine.


​​​​​​Annelies zag haar tuin in Wenduine omgetoverd worden tot een festivalterrein voor haar eigen bubbel! Milo Meskens gaf er een privéconcert en DJ Gascar deed er in ware festivalstijl nog een DJ-set bovenop.

Schrijf je nu in via nrj.be en wie weet mag je volgende vrijdag Noémie Wolfs en DJ Gascar verwelkomen. Noémie reist graag. En aangezien we deze zomer massaal in eigen land op reis zijn, kijkt ze alvast uit naar een tripje richting jouw tuin!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers