NRJ brengt de festivalzomer naar je kot en gaat op zoek naar de soundtrack van '20 in 2020'

vrijdag 15 mei 2020

Geen festivals deze zomer, niet fijn! Maar bij NRJ gaan ze de programma's n luisteraars toch opladen met festival-energie: NRJ draait dag-op-dag de line-ups van de festivalpodia, bakken friet en worsten, zetten tentjes op niet op de wei, niet virtueel maar in je tuin of op het grasveldje voor je Scoutslokaal of whatever.

En met '20 in 2020' gaat NRJ op zoek naar de grote issues én de favoriete muziek van zij die geboren zijn in 2000.


Win je eigen festivaldag met NRJ
Vanaf eind juni hoor je op festivaldagen bij NRJ wat je normaal op  de Werchterse Wei of in Brussel op Couleur Café zou horen. De setlist en de nummers waarop je uit de bol zou gaan tijdens jouw welverdiende festivalzomer. Music Director Sven Sabbe: 'Het festival-gemis zal enorm zijn en kunnen we ook niet vervangen. Maar we kunnen wel ons festival-stinkende best doen om via NRJ de sfeer én  de sound van de zomerpodia op te roepen. Wij gaan op NRJ gewoon draaien wat je normaal zou horen in Werchter, op Tomorrowland, op Pukkelpop, Parookaville...'

Dit zijn alvast de 'de festivaldagen' waarvoor je je nu al kandidaat kan stellen: Tommorowland, Rock Werchter, Parookaville, Pukkelpop, Fire is Gold, Lokerse Feesten, Maanrock en Down the Rabbit Hole.

NRJ programma manager Nathalie Delporte vult aan: 'De muziek hebben we al. Maar wat met de lauwe ravioli op de camping, de lange wachtrijen aan het toilet, de glimlach van een knappe bink of mooi meisje in de avondzon? Stel je via NRJ.be kandidaat op onze festivalzomerpagina en wie weet brengen wij wel een geweldige festival-ervaring naar jouw tuin of buurthuis. Pinten, worsten, tenten,… Met respect voor wat mag en niet mag.  Maar vooral met veel goesting en de ambiance van vrienden op een festival..'

'20 in 2020'
De hele maand juni ontvangt Emma Salden jongeren die in 2000 geboren zijn: '20 in 2020'. Wat zijn de grote issues voor wie nu twintig is. Wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral: welke muziek staat op de soundtrack van hun 20-jarige bestaan?

Emma ontvangt 20 gasten die met beide voeten in de wereld staan: fashionista’s, klimaatactivisten, TikToksterren maar ook sporters of jongeren die het moeilijk hebben. Stel je kandidaat op de '20 in 2020'-pagina via NRJ.be. Vertel je verhaal en deel met je favoriete muziek… je krijgt carte blanche!

'20 in 20' hoor je van maandag 1 t.e.m. vrijdag 26 juni, telkens vanaf 19.00 uur bij NRJ. Op vrijdag 26 juni brengt NRJ de ultieme '20 in 2020' muzieklijst. Met dé 20 meest aangevraagde platen van zij die geboren zijn in 2020.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers