Nostalgie zet het nieuwe jaar in met de langste lijst van het land: de 'Classics Top 2021'

maandag 4 januari 2021
Foto: © Nostalgie 2021

Sinds maandag 4 januari kunnen muziekliefhebbers stemmen voor de 'Classics Top 2021'. Voor luisteraars is dat meteen de start van een maand vol feelgood en genieten van de beste classics. De langste lijst van het land hoor je van 18 t.e.m. 29 januari en eindigt met het Nostalgie QuizPaleis, de gezelligste online huiskamerquiz met Leen Demaré.

Nostalgie lanceert vandaag ook de Nostalgie PodQuiz, een dagelijkse podcast waarin DJ Dominique Crommen jouw classicskennis test.


Tom Klerkx, managing director radio: 'Weinig radiozenders vliegen er zo hard in als wij bij Nostalgie. Onze 'Classics Top 2021' in januari is elk jaar opnieuw een unieke muzikaal feest waar luisteraars echt naar uitkijken. Traditiegetrouw gaan we ook nu weer een stapje verder in de beleving. We doorkruisen Vlaanderen met onze retro Nostalgie Stembus. Zo willen we onze fans bedanken voor hun stem en hen al het beste voor 2021 wensen. Iedereen die stemt maakt ook kans op een ticket voor ons virtuele QuizPaleis. En om daar te winnen kan je elke weekdag al oefenen met onze nieuwe podcast: de Nostalgie PodQuiz.'

Stemmen voor de 'Classics Top 2021' kan tot 17/01 via nostalgie.be of de app.
Tickets voor het Nostalgie QuizPaleis kan je winnen door te stemmen voor de 'Classics Top 2021'.

De Nostalgie PodQuiz kan je beluisteren via je favoriete podcastkanaal.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers