Nieuw op Radio 2: 'Wijs' met Karolien Debecker

maandag 2 november 2020
Foto: Radio 2 - © VRT 2020

Het leven is wijs, dus we kunnen er veel van leren. Vanaf volgende week verzamelt Karolien Debecker alle levenswijsheden van Radio 2-luisteraars in een gloednieuw radioprogramma: 'Wijs'. Maar iedereen kan vanaf nu al luisteren naar de podcast.

Karolien Debecker: 'Hoe vaak hoor ik mensen zeggen: hadden we dát maar geleerd op school. Van opvoeding tot relaties, tot omgaan met jezelf. In 'Wijs' komt het allemaal aan bod. Ik kijk ernaar uit om 's avonds weer radio te maken met luisteraars. En om elkaar te inspireren.'


Podcast
Hoe overleef je een scheiding? Een affaire? Of een lange relatie? Karolien Debecker zocht het uit in 'Wijs, de podcast'. Een driedelige reeks, specifiek over relaties, vol inspiratie voor het leven. De leuke en minder leuke momenten. Joke Devynck deelt haar inzichten na haar scheiding. Saskia De Coster praat openhartig over hoe ze zichzelf beter leerde kennen na een affaire. En Luc Appermont en Bart Kaëll onthullen hun geheimen voor een lange relatie. Karolien luistert samen met seksuologe Sybille Van Weehaeghe naar alle verhalen. Samen zorgen ze voor duiding en extra ervaringen.

Radioprogramma
In 'Wijs', het radioprogramma, bespreekt Karolien vanaf dinsdag 10 november alles wat kan helpen om krachtiger in het leven te staan, aan de hand van verrijkende ervaringen van luisteraars en ervaringsdeskundigen.

'Wijs, de podcast', vanaf nu te beluisteren via de app van Radio 2, op radio2.be of via een favoriete podcast-app.
'Wijs', het radioprogramma, vanaf dinsdag 10 november elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers