Nieuw op Radio 2 Bene Bene: '100 Vlaamse Klassiekers'

zondag 3 januari 2021
Foto: Radio 2 - © VRT 2021

Op maandag 4 januari starten de '100 Vlaamse Klassiekers' in Radio 2 Bene Bene, de digitale stream in de Radio 2-app met alleen maar muziek van bij ons. Iris Van Hoof telt samen met bekende artiesten de hele week af naar de nummer één.

Elk jaar is het uitkijken naar de '1000 Klassiekers' op Radio 2. Vorige donderdag ontdekte je net voor het nieuws van 18.00 uur wie er dit jaar helemaal bovenaan eindigde.


Na de '1000 Klassiekers' volgt er nog een fantastisch overzicht. Vanaf maandag 4 januari presenteert Iris Van Hoof namelijk de '100 Vlaamse Klassiekers', exclusief te beluisteren in de stream Radio 2 Bene Bene in de Radio 2-app. Elke dag telt ze vanaf 13.00 uur af naar de nummer één en ze doet dat in mooi gezelschap.

Op maandag zijn Barbara Dex en Mathias Vergels te gast in de '100 Vlaamse Klassiekers', op dinsdag Ingeborg en Bart Kaëll, op woensdag Sasha & Davy en 2 Fabiola en op donderdag Stan Van Samang en Belle Perez. Vrijdag volgt de ontknoping van de '100 Vlaamse Klassiekers'. Iris Van Hoof leidt ons samen met Willy Sommers van de top 20 naar de top 10, Vanessa Vanhove neemt Willy Somers zijn plaats in voor de hoogst genoteerde 10 nummers. De hele lijst hoor je nog eens zaterdag vanaf 10.00 uur in Radio 2 Bene Bene.

Iris Van Hoof: 'Elke zondag presenteer ik de 'Vlaamse Ultratop 50'. Fijn dat het aantal dit keer wordt verdubbeld naar in totaal 100 Vlaamse Klassiekers. Met deze lijst willen we bij Radio 2 de artiesten van bij ons nog eens extra in de kijker zetten. We voelen dat ze onze steun appreciëren en dat ze ook graag over de vloer komen, om mee te presenteren of op te treden. Hopelijk worden deze '100 Vlaamse Klassiekers' dan ook een nieuwe jaarlijkse afspraak.'

'100 Vlaamse Klassiekers', van maandag 4 januari tot en met vrijdag 8 januari, elke dag om 13.00 uur in de stream Radio 2 Bene Bene in de Radio 2-app. De lijst hoor je zaterdag 9 januari vanaf 10.00 uur nog eens volledig.


Lees ook:
'Bohemian Rhapsody' van Queen voor de tiende keer op nummer 1 in '1000 Klassiekers' van Radio 2

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers