'Leen in de Ochtend' & '60 uur 60s' bij Nostalgie

vrijdag 15 mei 2020
Foto: © Nostalgie 2020

Vanaf zaterdagochtend kan je bij Nostalgie weer genieten van de vertrouwde stem van Leen Demaré. 'Leen in de Ochtend' zal niet alleen warme verhalen serveren, maar vooral de ideale soundtrack bij het weekend-ontbijt.

Vanaf donderdag 21 mei neemt Nostalgie je mee naar de Golden Sixties. Met 60 uur onvergetelijke Classics die jong en oud blijven inspireren. En met leuke anekdotes van o.a. Bart Peeters, Sam Bettens, Will Tura, Olga Leyers, Bent van Looy en vele anderen.


'Dat er zoveel goeds komt uit de jaren ’60 is natuurlijk algemeen geweten', glimlacht Leen Demaré (°1962) , 'maar dat er zoveel muzikanten en artiesten, vaak ook jonge mensen, nog elke dag geïnspireerd worden door die fantastische periode van de Golden Sixties, daar stond ik toch van te kijken. Ik ben dan ook heel blij dat ik volgende week al meteen met de collega DJ’s  Domi, Johan en Bjorn mag meedraaien in de '60 uur 60s'. Maar nu nog even volle focus op mijn eerste 'Leen in de Ochtend', daar kijk ik echt naar uit. Ook al wil dat zeggen dat ik zaterdag én zondag supervroeg moet opstaan..'

'Leen in de Ochtend', vanaf 16 mei elke zaterdag en zondag tussen 7.00 en 10.00 uur op Nostalgie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers