Joe zorgt ook dit jaar voor 'Christmas all the way!'

donderdag 19 november 2020
Foto: Joe - © DPG Media 2019

De dagen worden korter, de temperatuur zakt... De kerstdagen staan voor de deur. Dit jaar zullen die anders dan anders zijn, maar een ding staat vast: er wordt kerst gevierd! En zoals je van Joe gewend bent, doet de radiozender dat ook dit jaar all the way!

Je eigen Joe-kerstboom
Kerst begint pas echt met de geur van een kerstboom in huis. Dit jaar helpt Joe je een handje met prachtige Nordmann-kerstbomen die volledig veilig en gratis bij jou aan huis worden geleverd tussen 1 en 18 december door onze kerstelfjes.


Wil jij zo'n heerlijk geurende, Joe-kerstboom in huis halen en versieren met de beste kersthits op je radio? Surf dan naar Joe.be en bestel!

Bovendien gebeurt alles coronaproof, want je moet je er je kot niet voor uit. De kerstboom wordt proper verpakt op de stoep voor je deur bezorgd. Handig toch?


Luister vanaf nu naar Joe Christmas
Als extra saus bovenop de prachtig versierde Nordmann-kerstboom zorgt Joe ook voor de ideale soundtrack. Joe Christmas is vanaf nu opnieuw te beluisteren overal waar je maar wil via joe.be, de Joe-app, DAB+ of Google Home.

Luister naar Joe Christmas.

Joe Christmas House
Dat kerst dit jaar uniek wordt, is niemand ontgaan. Dat betekent dan ook dat de Joe-studio voor een keer niet verhuist naar een of andere gezellige kerstmarkt. Dit jaar brengt de radiozender de gezelligheid recht in je woonkamer vanuit de vertrouwde Joe-kerststal in Vilvoorde. Ho ho ho, Christmas all the way!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2019)

Is een gps-tracker d oplossing tegen fietsdiefstal? Om dat te testen heb je een fiets, een tracker n een dief nodig... Kun je chemopatinten terug met smaak laten eten via een speciaal brood, het oncobrood? En is het in Vlaanderen nergens meer stil zoals artikels beweren? Britt gaat op zoek naar de complete stilte.

'Factcheckers', om 20.40 uur op En.

Dossiers