Deze euforische Q-luisteraars winnen 5 jaar lang concerttickets

woensdag 29 mei 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2024

Vijf jaar lang naar elk concert in de meest iconische concertzalen van ons land? Het klinkt als muziek in de oren. Vanochtend maakten Q-dj's Maarten & Dorothee deze waanzinnige droom waar voor een heleboel muziek- en cultuurliefhebbers.

Elke Beller die tussen 7.00 en 9.00 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee aan de lijn kwam, won concerttickets. Een ongeziene overvloed aan tickets om in de komende 5 jaar van elk concert, elke theatervoorstelling, comedyshow en musical in de meest iconische concertzalen van ons land te genieten. Mooi meegenomen: de winnaars kunnen deze zotte prijs met vrienden en familie delen.


Q-dj's Maarten & Dorothee: 'De lijnen in ons callcenter stonden opnieuw roodgloeiend. Q-luisteraars zijn duidelijk grote muziekliefhebbers. Het is ongelooflijk fijn dat we een aantal van hen blij kunnen maken met 5 jaar lang concerttickets. 5 jaar naar al hun favoriete artiesten en bands met ongetwijfeld legendarische concerten en shows. Onze winnaars kunnen hun agenda voor de komende 5 jaar helemaal leegmaken. Meteen de perfecte uitvlucht voor die ene verplichting waar je écht geen zin in hebt (lacht). We wensen de winnaars enorm veel plezier en we houden contact de komende jaren!'

Deze Q-luisteraars raakten live in de Q-ochtendshow van Maarten & Dorothee. Zij kunnen genieten van de allerbeste concerten in het Sportpaleis, de Lotto Arena, Vorst Nationaal, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Trixxo Arena en Trixxo Theater. En dat 5 jaar lang.

Iemand die het dubbel en dik verdient om 5 jaar lang van de beste concerten te genieten is Q-luisteraar Brecht (Bilzen). Terwijl Brecht met Maarten & Dorothee belt, krijgt hij een nierdialyse in het ziekenhuis. Vlak na corona werd lymfeklierkanker bij hem vastgesteld. Brecht ligt al sinds januari in het ziekenhuis en krijgt vandaag te horen of hij al dan niet naar huis mag. De concerttickets betekenen voor hem een mooie eerste stap naar herwonnen vrijheid. Met de tickets wil hij zijn kinderen van 4 en 8 jaar oud graag meenemen naar een concert van Metejoor, dat staat al heel lang op de bucketlist.
Q-luisteraar Brecht wint live vanuit het ziekenhuis:


Jade (Leopoldsburg) komt terecht in de wachtlijn van Born en Arne en wordt daar minutenlang - letterlijk en figuurlijk - aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk wordt ze verrast met 5 jaar lang concerttickets én heeft ze zelf ook een verrassing van jewelste voor haar vrienden, familie en de Q-luisteraars in petto. Jade kondigt haar zwangerschap live op de radio aan! Ze heeft straks een afspraak bij de gynaecoloog, maar vindt meespelen met Elke Beller Wint toch nét iets spannender.

Q-luisteraar Jade wint 5 jaar lang concerttickets én kondigt haar zwangerschap live aan:


Siebe (Heverlee) wint als eerste 5 jaar lang concerttickets dankzij de tips waarvoor luisteraars zich konden registreren in de Q-app. Hij vindt als eerste één van de vijf rode telefoons die door Maarten & Dorothee in elke provincie verstopt werden en kan rechtstreeks naar de Q-studio bellen.

Michaël (Heverlee) wordt eerst met Q-dj’s Ulrike D’Hauwer, Vincent Fierens, Vincent Vangeel en Tom De Cock verbonden alvorens hij Maarten & Dorothee aan de lijn krijgt. Hij probeerde te winnen via de rechtstreekse lijn, maar zag Siebe vlak voor zijn neus naar Maarten & Dorothee bellen. Er zat nog maar één ding op: bellen, bellen, bellen naar het callcenter van Maarten en Dorothee en live op de radio komen. En dat is hem nog gelukt ook!

Lieselot (Brugge) wordt doorverbonden met Leon, het zoontje van Maarten, die haar de pieren uit de neus vraagt.

'Oh my god! Oh my god! Oh my god! Ik ben in shock!' Klinkt het bij een euforische Julie (Diepenbeek) nadat ze na meer dan 100 telefoontjes eindelijk live in de ochtendshow van Maarten & Dorothee komt en 5 jaar lang concerttickets wint.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 13:30
  Thuis
  00:25
  Journaallus
 • 13:30
  Ketnet Junior
  23:55
  Nachtlus
 • 13:50
  Lou
  21:00
  Geen uitzending
 • 13:35
  Familie
  02:00
  Geen uitzending
 • 13:10
  Urk!
  01:45
  Geen uitzending
 • 12:15
  Geen uitzending
  10:45
  Sturm der Liebe
 • 09:40
  Geen uitzending
  14:00
  All New Traffic Cops
 • 13:45
  Beverly Hills, 90210
  01:35
  The X-Files
 • 10:00
  Joe
  01:50
  Geen uitzending
 • 13:45
  Friends
  01:35
  Geen uitzending
 • 13:40
  Younger
  01:55
  Neighbours: A New Chapter
 • 13:30
  Highway Thru Hell
  01:20
  Forged in Fire
 • 13:25
  Hello Goodbye
  05:00
  Geen uitzending
 • 12:35
  Jesse Stone: Sea Change
  05:00
  Geen uitzending
 • 12:00
  Wijzer Wonen
  00:55
  Herhalingslus
 • 13:42
  Hobbyklus
  00:00
  Oh What A Night
 • 13:40
  Op de Rooster
  02:00
  Peppe's Toscane
 • 13:05
  MIDMID MEISTER
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 13:30
  Grantchester
  01:45
  Father Brown
 • 13:05
  Flip This House
  02:25
  Transplant
 • 13:40
  NOS Journaal
  01:56
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 13:15
  In de voetsporen van de Jaren 70
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 13:45
  De Smurfen nieuw
  02:09
  Tekst-TV