MNM deze zomer live vanuit Summerclub in Zeebrugge

dinsdag 21 juni 2011

Van 2 juli tot en met 28 augustus maakt MNM elke dag van 12 tot 23 uur op weekdagen en van 10 tot 23 uur live radio vanop het strand in Zeebrugge in de MNM Summerclub. In de studio kunnen luisteraars een zomer lang ook zelf radio maken. De MNM-luisteraars maken dan ook zowel letterlijk als figuurlijk de zomer mee.

De MNM-studio vanmorgen in Zeebrugge en hoe ze er over anderhalve week zal uitzien.
Gisteren werd de eerste steen gelegd voor de bouw van de studio, waar MNM een hele zomer lang radio zal maken. In de zogenoemde MNM Summerclub maken luisteraars de zomer mee, zowel letterlijk als figuurlijk.

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke, legt uit: 'In de MNM Summerclub gaan we een zomer lang interactieve radio maken. Het wordt een aantrekkelijk platform waar de leefwereld van jongeren centraal staat. In die MNM Summerclub staat ook de luisteraar centraal. En de MNM-luisteraars, die maken mee de zomer. Luisteraars kunnen een bezoekje brengen aan de radiostudio in Zeebrugge en ontdekken hoe radio gemaakt wordt. Maar de luisteraars maken ook zelf radio in de MNM-studio. Iedereen kan langskomen voor groeten en verzoeken. Je kan er mening kwijt, enzoverder.'

In de MNM Summerclub zullen regelmatig grote artiesten langskomen. Maar het is ook een gelegenheid voor luisteraars om hun creativiteit en talent te tonen. Voor hen bouwt MNM een free podium. Daarnaast organiseert MNM de hele zomer lang een zoektocht naar een nieuwe MNM hit-dj. Een jury met onder anderen de MNM-huis-dj’s zal bepalen welke dj het best hits aan elkaar kan mixen.

Sport en spel
Naast de MNM-studio, op het strand van Zeebrugge, zullen er elke dag workshops zijn rond zomersporten en spelen. Zo zullen er op het MNM Sportbeach wedstrijden pannavoetbal, een vorm van straatvoetbal, en Kubb, een populair spel met houten blokken, gespeeld worden.

Films en boeken
Elke donderdag in juli is MNM Filmdag. Vanaf 14.30 uur worden achtereenvolgens een kinderfilm, een jeugdfilm en een film voor volwassenen afgespeeld op het strand. Maar de zomer is voor veel mensen ook de ideale gelegenheid om een spannend boek te lezen. Speciaal daarvoor richt MNM op het strand van Zeebrugge een MNM Strandbibliotheek in, met boeken en strips geselecteerd door de MNM-ploeg. Ook Pieter Aspe komt langs en geeft uitleg over het schrijven van een boek.

'MNM Summerclub': elke dag van 2 juli tot en met 28 augustus van 12 tot 24 uur, live van op het strand in Zeebrugge.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers