'Watching with the Osbournes: Portals To Hell' op Dplay

woensdag 30 september 2020
Foto: Dplay - © Discovery Benelux 2020

Paranormaal onderzoeker en spokenjager Jack Osbourne is niet alleen bekend van 'Portals To Hell', maar tevens 'de zoon van'. Maar wat vinden vader Ozzy en moeder Sharon eigenlijk van zijn werk?

Geloven zij ook in een hiernamaals en dat geesten nog kunnen rondspoken op bepaalde locaties? In deze speciale aflevering – die als start geldt voor het nieuwe seizoen – kijken the Osbournes met zijn drieën naar een van Jacks afleveringen van 'Portals To Hell'. Hierin brengt Jack samen met zijn mede-onderzoeker Katrina Weidman een bezoek aan de griezelige Shanghai Tunnels in Oregon waar het nogal schijnt te spoken.


Ozzy en Sharon zitten thuis op de bank te kijken en staan in verbinding met Jack die – cornonaproof – vanuit zijn eigen huis naar zijn eigen aflevering kijkt en toelichting geeft. Het levert unieke televisie op waarbij the Osbournes hun kijk op het paranormale leven geven. Geloven ze in deze zaken of zijn ze sceptisch? Ook krijgen we bijzondere anekdotes te horen van Jack en Katrina over hun onderzoek.

'Watching with the Osbournes: Portals To Hell', vanaf donderdag 1 oktober op Dplay.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers