'Vintage Love': hele maand lang romantische filmklassiekers bij Net5

dinsdag 30 juni 2020

'I would have stayed for two thousand' of 'I'm the king of the world', beiden beroemde uitspraken uit filmklassiers 'Pretty Woman' en 'Titanic'.

Met onder meer deze films is de Vintage Love maand ook dit jaar weer terug bij Net5: de maand waarin bekende romantische filmklassiekers voorbijkomen zoals 'Dirty Dancing', 'Cocktail', 'Notting Hill' en 'Top Gun'. De hele maand juli staat in het teken van Vintage Love en start op woensdag 1 juli om 20.30 uur met 'The Bodyguard'.


Vintage Love is een goed scorende maand bij Net5. Sinds 2015 staat juli in het kader van Vintage Love bij Net5. In 2019 was de maand goed voor een overall marktaandeel van 6.8% en in dat jaar werden ook de hoogste marktaandelen gehaald. De prime time films deden het goed, met een gemiddeld marktaandeel van 8.5%. (Bron: 25-59 inclusief UGK)

De volgende films zijn om 20.30 uur te zien tijdens de Vintage Love maand:

Woensdage

1 juli 'The Bodyguard'
8 juli 'Cocktail'
15 juli 'Grease'
22 juli 'Dirty Dancing'
29 juli 'Coyote Ugly'

Donderdagen

2 juli 'Pretty Woman'
9 juli 'Notting Hill'
16 juli 'You’ve Got Mail'
23 juli 'Overboard'
30 juli 'It Takes Two'

Maandagen

6 juli 'Top Gun'
13 juli 'Titanic'
20 juli 'Pearl Harbour'
27 juli 'Robin Hood: Prince of Thieves'

Uitzending: hele maand juli, vanaf woensdag 1 juli om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers