Thema en presentator van 'The Passion 2021' is bekend!

vrijdag 27 november 2020
Foto: © KRO-NCRV 2020

Het thema van 'The Passion 2021' is bekend! Komend jaar staat ht muzikale paasevenement in het teken van 'ik ben er voor jou'. Want juist nu, in deze verwarrende tijden, laten we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Niemand minder dan KRO-NCRV presentatrice Anita Witzier presenteert 'The Passion 2021'. Tijdens de veertigdagentijd voorafgaand aan 'The Passion' trekt Anita door heel Nederland en stelt zij op verschillende plekken de vraag ‘Tegen wie wil jij zeggen: ik ben er voor jou?’. Anita doet verslag van bijzondere ontmoetingen en indrukwekkende persoonlijke verhalen.

'The Passion 2021' wordt uitgezonden op Witte Donderdag 1 april bij KRO-NCRV op NPO 1.Lees ook:
KRO-NCRV gaat door met 'The Passion'! Gaststad 2021 nog niet bekend.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers