'The Real Housewives Ultimate Girls Trip Ex Wives Club' te zien op hayu

donderdag 23 juni 2022

Voor de eerste keer sinds hun vertrek uit 'The Real Housewives', komen een aantal van de meest onvergetelijke ex-Housewives samen voor een langverwachte vakantie in één van de meest iconische huizen uit de franchisegeschiedenis: Dorinda Medley's Bluestone Manor.

'The Real Housewives Ultimate Girls Trip Ex-Wives Club' neemt kijkers mee op een ‘trip down memory lane’. De serie laat zien dat de dames aan het genieten zijn van het platteland in Berkshires waar zij eersteklas luxe, hilarische escapades en non-stop drama beleven.


Het nieuwe seizoen bevat acht voormalige Housewives-sterren, die we hebben gevolgd van kust tot kust, waaronder: Dorinda Medley en Jill Zarin uit ‘The Real Housewives of New York City’, Phaedra Parks en Eva Marcille uit ‘The Real Housewives of Atlanta’, Vicki Gunvalson en Tamra Judge uit ‘The Real Housewives of Orange County’ en Brandi Glanville en Taylor Armstrong uit ‘The Real Housewives of Beverly Hills’. Vanaf 24 juni zijn drie van de zeven afleveringen direct te streamen op Hayu. Waarna elke donderdag een nieuwe aflevering volgt.

Te zien dit seizoen:

Sinds haar dagen bij 'The Real Houswives of Beverly Hills', heeft Brandi Glanville haar tijd besteedt aan het moederschap, het op zoek gaan naar de liefde en haar podcast. Brandi heeft zin in een nieuwe start, maar haar onbehouwen opmerkingen en feestgedrag, zitten al snel in de weg.

Dorinda Medley, degene die altijd graag op de voorgrond treedt, is vastbesloten om de trip ‘leuk’ te maken voor de dames en plant een week boordevol activiteiten op het platteland van The Berkshires. Het reisschema ligt klaar, de kamers zijn voorbereid, maar zullen de dames klaar zijn voor alle activiteiten die ze voor hen heeft gepland?

Bij Eva Marcille draait alles om goede energie. Eva kijkt uit naar het aangaan van nieuwe connecties en het vormen van een band met de andere Housewives. Met zulke sterke persoonlijkheden merkt Eva echter al snel dat ze als vredestichter fungeert in de groep.

Jill Zarin, een dame die altijd in is voor avontuur, heeft haar koffers al ingepakt en is klaar om op vakantie te gaan met de groep vrouwen. Alhoewel ze sommige vrouwen beter kent dan anderen, is ze klaar om zichzelf en haar gedachten aan iedereen bekend te maken. Dit doet zij gekleed in de typische Jill mode.

Met een succesvol advocatenkantoor, een carrière als begrafenisondernemer en twee jonge jongens thuis, is Phaedra Parks toe aan een pauze in haar dagelijks leven. Wanneer gesprekken verhit raken en de groep een breekpunt bereikt, gebruikt Phaedra haar kalme houding en spiritualiteit om te proberen de groep weer bij elkaar te brengen. Zal dat haar lukken?

Tamra Judge, die altijd de sfeer maakt op een feest, staat te popelen om even alles los te laten, nieuwe vrienden te ontmoeten en herinneringen te maken met haar beste vriendin, Vicki. Met de neiging om haar mening aan iedereen bekend te maken, deinst ze er niet voor terug om Brandi te confronteren met hun strijd op sociale media van een paar jaar geleden.

Sinds haar vertrek bij The Real Housewives of Beverly Hills, is Taylor Armstrong verhuisd naar Orange County en woont zij met haar dochter en echtgenoot, die ze zelden verlaat. Ze heeft haar stem gevonden en is niet bang die te gebruiken, vooral tegen haar voormalige co-ster Brandi, met wie ze nog een appeltje te schillen heeft.

Vicki Gunvalson is dolblij en kan het wel van de daken schreeuwen, maar wordt al snel met haar neus op de feiten gedrukt, wanneer haar verloving een dag voor de reis wordt afgelast. Vicki blijft met een gebroken hart achter en voelt zich niet op haar best. De dames confronteren haar omdat ze zichzelf distantieert van de groep.

'The Real Housewives Ultimate Girls Trip Ex Wives Club', vanaf vrijdag 24 juni op hayu.


Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:20
  Journaallus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 00:00
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 20:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:30
  Geen Uitzending
  05:55
  Maya!
 • 02:50
  Geen uitzending
  07:10
  Don't Tell the Bride
 • 01:20
  Onderbreking
  11:55
  The Kids Are Alright
 • 02:00
  Geen Uitzending
  11:30
  Le Petit Baigneur
 • 20:00
  VTMKIDS nachtloop 2022
  06:10
  Littlest Pet Shop: A World of Our Own
 • 00:25
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 23:10
  Inception
  04:50
  Geen uitzending
 • 02:10
  Geen uitzending
  08:50
  FBI: Most Wanted
 • 03:55
  LOOP Play6
  06:00
  NRJ Night
 • 00:50
  Zenderonderbreking
  08:05
  In het spoor van de dader
 • 04:30
  HAPeritief! (compilatie)
  04:50
  De dagschotel
 • 19:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 01:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 04:33
  Windscherm 1
  04:44
  Epdm-dak leggen
 • 04:30
  De Koepelzaal
  05:00
  Het Gesprek - Hilde Crevits
 • 04:40
  Stamnummer 1
  05:25
  Kantine
 • 04:00
  Midsomer murders
  04:45
  Hope Street
 • 04:25
  According to Jim
  05:10
  Family Guy
 • 02:58
  NOS Journaal (laat)
  06:00
  Droomhuis gezocht
 • 01:22
  Nieuwsuur
  06:56
  De kist
 • 04:31
  TekstTV
  05:33
  Bo Bear