'The Osbournes Want To Believe' op Dplay

woensdag 30 september 2020

UFO's, spoken, buitenaardse wezens en poltergeisten Ė bestaan ze echt of is het allemaal inbeelding en illusie? Als het aan paranormaal onderzoeker Jack Osbourne ligt, zit er in elk van deze verhalen wel een kern van waarheid, omdat hij veel overtuigend videobewijs heeft gezien.

Zijn ouders Ozzy en Sharon zouden het ook best willen geloven, maar staan nu eenmaal wat sceptischer in het leven. In de nieuwe serie 'The Osbournes Want To Believe' probeert zoon Jack zijn ouders te overtuigen dat al deze mysterieuze zaken echt kunnen plaatsvinden. Hij laat ze een groot aantal beelden zien waar je als kijker bijna niet omheen kunt.


Zoals een kraan die uit het niets gaat stromen, een fornuis dat zomaar aanspringt en een pop die beweegt alsof het een levend wezen is. En wat te denken van die rare vliegende objecten die ooit met camera zijn vastgelegd. Jack laat het allemaal zien en vraagt zijn ouders om met een betere verklaring te komen. Kunnen ze die bedenken, of moeten ze toch uiteindelijk ook geloven dat er meer is tussen hemel en aarde – en ver buiten die hemel.

'The Osbournes Want To Believe', vanaf donderdag 1 oktober op Dplay.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers