'Surviving Joe Exotic' vanaf vrijdag bij Dplay

donderdag 17 september 2020

Twee maanden voor zijn arrestatie in 2018 gaf de omstreden 'Tiger King' Joe Exotic een interview aan Animal Planet toen het programma 'Wolves and Warriors' bij hem langskwam.

Nooit eerder vertoonde beelden van deze ontmoeting worden nu uitgezonden in de documentaire 'Surviving Joe Exotic' die nieuw licht werpt op de handelswijze in zijn beruchte G.W. Zoo, waar het wemelde van de tijgers, leeuwen en welpjes.


De documentaire spreekt ook met voormalige medewerkers die een boekje opendoen over Joe's manier van werken en over diens intensieve fokprogramma, waarbij het volgens hen alleen maar om zijn eigen gewin draaide en waarbij het welzijn van de dieren onderschikt was.

Een van de medewerkers aan het woord is de voormalige manager Saff Saffery die jarenlang voor Joe werkte en een arm verloor door een beet van een tijger. Ook zien we het ontroerende verhaal van enkele misvormde tijgers die uit de handen van Joe werden gered en een beter leven kregen elders. Zij overleefden Joe Exotic.

'Surviving Joe Exotic', vanaf vrijdag 18 september beschikbaar op Dplay.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers