Schokkend verhaal 'Predator At Large' op Dplay

donderdag 24 september 2020

Het is de nachtmerrie van elke ouder: dat je kwetsbare kind wordt ontvoerd door iemand met kwade bedoelingen. Het overkwam Erin Runnion in 2002.

Terwijl ze aan het werk was, was haar 5-jarige dochter Samantha thuis in de tuin aan het spelen onder toeziend oog van oma. Veilig in een hechte gemeenschap waar buren elkaar kenden. Totdat ineens een man tevoorschijn kwam en Samantha meesleurde in zijn auto.


Het is het eerste schokkende verhaal van Predator At Large, de aangrijpende serie over nietsontziende ‘roofdieren’ die complete levens verwoesten. Het verhaal van de arme Samantha werd wereldnieuws en leidde er in Amerika toe dat het Amber Alert-systeem breed werd uitgerold.

Om in de toekomst hopelijk vaker dit soort dramatische gebeurtenissen te voorkomen.

'Predator At Large', vanaf vrijdag 25 september op Dplay.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers