RTL brengt kleinste en meest sfeervolle competitie met 'Merry Little Christmas'

maandag 19 oktober 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2020

Op woensdag 16 en 23 december brengt RTL de ultieme kerstsfeer in huis met een nieuw programma: 'Merry Little Christmas'.

Hierin bouwen fanatieke kerstdorpbouwers samen met miniatuurbouwers, die zich nu eens helemaal op kerst storten, aan hun mooiste, beste, meest gedetailleerde, maar vooral gezelligste kerstdorp. Het bouwen van kerstdorpen is niet niks, het is bijna een roeping en het wordt ieder jaar groter.


In 'Merry Little Christmas' tonen de bouwers het uiterste van hun kunnen om tot de meest sfeervolle en oogstrelende kerstdorpen, pleinen en straten te komen. Deze eerste editie wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Wie wordt de allerbeste kerstdorpenbouwer van Nederland? Opgeven kan hier.

'Merry Little Christmas' wordt geproduceerd door Blue Circle en is op woensdag 16 en 23 december te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers