Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi opnieuw bij MAX

donderdag 6 augustus 2020

MAX zendt vrijdag 7 augustus opnieuw Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi uit om 17.05 uur bij MAX op NPO 1. In deze muzikale uitzending laat de bekende concertpianist Wibi Soerjadi verschillende werken horen vanuit de 17de-eeuwse paleistuinen van Paleis het Loo.

Paleis het Loo is wereldberoemd door de prachtige 17de-eeuwse paleistuinen. Meer dan 300 jaar woonden en werkten de Oranjes op Paleis het Loo. Op deze unieke plek voert Nederlands bekendste concertpianist en componist Wibi Soerjadi een exclusief concert uit met werken van onder anderen Franz Liszt, Charles Aznavour en Queen.


Wibi Soerjadi, dit jaar 50 jaar geworden, begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Wibi gaf zijn eerste concert toen hij 11 jaar oud was en won op zijn 15de levensjaar de eerste prijs van het Prinses Christina Concours. Met zijn indringende en beeldende pianospel weet Wibi een groot publiek te raken en te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Ditmaal vanuit de magische paleistuinen van Paleis het Loo.

'Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi', vrijdag 7 augustus om 17.05 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

'Kong: Skull Island', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers