Nieuwe serie 'Doubling Down With The Derricos' op TLC

dinsdag 29 september 2020

Je hebt grote gezinnen, erg grote gezinnen en bijzonder grote gezinnen. De Derrico's vallen duidelijk in die laatste categorie. Nadat Karen en Deon al twee kinderen hadden, kregen ze achtereenvolgens een tweeling, een vijfling en nog een tweeling.

En alsof 11 kinderen nog niet genoeg was, zijn ze nu in verwachting van een drieling! Het opmerkelijke aan al deze zwangerschappen is ook nog dat ze op natuurlijke wijze tot stand kwamen. Karen en Deon wilden altijd al een groot gezin, maar 14 kinderen die allemaal jonger dan 15 zijn, is wel een enorm grote uitdaging.


Hoe ze dit aanpakken is te zien in de nieuwe serie 'Doubling Down With The Derricos'. We zien hun vrolijke gebeurtenissen, maar ook hun moeilijke momenten. Maar wat altijd overheerst is de oneindige liefde voor hun 14 kinderen. Want hoeveel je er ook hebt, de Derrico's laten zien dat je nooit te veel liefde kunt geven.

'Doubling Down With The Derricos', vanaf woensdag 30 september om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers