Nieuwe serie 'Doubling Down With The Derricos' op TLC

dinsdag 29 september 2020

Je hebt grote gezinnen, erg grote gezinnen en bijzonder grote gezinnen. De Derrico's vallen duidelijk in die laatste categorie. Nadat Karen en Deon al twee kinderen hadden, kregen ze achtereenvolgens een tweeling, een vijfling en nog een tweeling.

En alsof 11 kinderen nog niet genoeg was, zijn ze nu in verwachting van een drieling! Het opmerkelijke aan al deze zwangerschappen is ook nog dat ze op natuurlijke wijze tot stand kwamen. Karen en Deon wilden altijd al een groot gezin, maar 14 kinderen die allemaal jonger dan 15 zijn, is wel een enorm grote uitdaging.


Hoe ze dit aanpakken is te zien in de nieuwe serie 'Doubling Down With The Derricos'. We zien hun vrolijke gebeurtenissen, maar ook hun moeilijke momenten. Maar wat altijd overheerst is de oneindige liefde voor hun 14 kinderen. Want hoeveel je er ook hebt, de Derrico's laten zien dat je nooit te veel liefde kunt geven.

'Doubling Down With The Derricos', vanaf woensdag 30 september om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers