Nieuwe serie 'Casualty 24/7' op TLC

zondag 12 juli 2020

Voor het eerst laat het Barnsley Hospital in het Verenigd Koninkrijk camera's toe binnen de muren van de 'Barnsley Casualty Department', hun eerste hulp afdeling.

In de nieuwe serie 'Casualty 24/7' kunnen wij zo meekijken hoe de toegewijde artsen en verpleegkundigen zich inspannen om de levens te redden van de circa 2.000 patiënten die er wekelijks binnenkomen. Van een baby met constipatieproblemen tot een 98-jarige die voor een CT-scan komt, en alles wat daartussen zit.


Van dichtbij volgen we de spanningen van piekmomenten tijdens slechte weerscondities als meer verkeersslachtoffers binnenkomen en de hectiek bij tijdelijke onderbezetting als de verpleegkundigen zelf door ziekte zijn geveld. Maar altijd blijft de zorg voor elke patiënt voorop staan, met 100% aandacht en betrokkenheid. En met een dosis Yorkshire-humor die zowel patiënt als personeel door alle stressvolle momenten heen sleept.

'Casualty 24/7', vanaf maandag 13 juli om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers