Nieuwe MAX-dramaserie 'Maud en Babs' in de maak

donderdag 6 augustus 2020

MAX start deze zomer met de opnames van een gloednieuwe dramaserie: 'Maud en Babs'. De dramaserie zal op NPO 1 te zien zijn.

De achtdelige serie gaat over Maud, die mantelzorger is voor haar moeder Babs die begint te dementeren. Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk en gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.


Cast
De hoofdrollen in Maud en Babs zijn weggelegd voor Loes Luca ('Mi Vida'), Rifka Lodeizen ('Judas'), Kim van Kooten ('Hollands Hoop') en Peter Paul Muller ('Bram Fischer').

De scenario's van de serie zijn geschreven door Patty Stenger ('Vintage'). De regie is in handen van Barbara Bredero ('Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding').

De serie is gebaseerd op de feuilletons van Elle van Rijn in het Dagboek van Maud in de Libelle.

'Maud en Babs' is een coproductie van MediaLane en Omroep MAX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers