Komt de waarheid boven tafel in de derde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'?

donderdag 11 mei 2023
Foto: © discovery+ 2023

In Nederland stíkt het schijnbaar nog steeds van de bekende 'wrok-koesterende' exen. In de derde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' stellen ex-geliefden opnieuw pittige vragen aan elkaar tijdens een smakelijk drie gangen diner.

Job en Esmee hebben eindelijk een openhartig gesprek over hun relatie en Sanne en Joey onthullen al hun geheimen... of toch niet? Bekijk vanaf morgen de nieuwste aflevering om te ontdekken wat er gebeurt wanneer de exen elkaar weer in de ogen kijken tijdens een heerlijk diner.


De heftige breakup van Job en Esmee
In 2021 winnen Job en Esmee samen het programma 'Love Island'. Niks lijkt het zwaar verliefde reality-stel dan nog in de weg te staan, de twee dachten écht elkaars ware liefdes te zijn. Daarom is de klap dan ook des te groter wanneer Job midden 2022 kenbaar maakt de relatie niet meer te zien zitten… Esmee was daar kapot van, maar had ook een idee hoe het kon komen en zegt daar zelf over: 'Wij kwamen terug van 'Love Island' en naar mijn idee was hij het écht voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder.' Esmee probeerde haar relatie te redden door van alles en nog wat voor Job te doen in de hoop dat ook hij de verliefdheid weer zou gaan voelen. Hierdoor raakte zij zichzelf steeds meer en meer kwijt. Tot het punt kwam waarop zij dacht: ‘ik raak de echte Esmee kwijt en ik moet nú voor mezelf kiezen’. Zodoende probeerde Esmee het einde van hun relatie te accepteren… Voor een lange tijd ging dit echter moeizaam, omdat Esmee amper meer van Job hoorde en zij, om het af te kunnen sluiten, toch nog wel een aantal belangrijke vragen door hem beantwoord wil krijgen. Vooral op de vraag: 'Ben jij mij nu helemaal vergeten?', hoopt Esmee het eerlijke antwoord tijdens hun exen-diner te horen.

De turbulente relatie van Sanne en Joey
Sanne was te zien in de Vlaamse versie van 'De Bachelor', waar zij het hart probeerde te veroveren van de bekende Belgische hunk Fabrizio. Daarvoor had zij echter een lange relatie met haar ex Joey. Tien jaar lang deelden Sanne en Joey lief en leed met elkaar en ook voeden zij momenteel samen hun dochter op. Op een gegeven moment ontstaan er wat scheurtjes in hun relatie… Joey is biseksueel en mocht van Sanne met andere vrouwen en mannen buiten hun relatie zijn seksualiteit gaan ontdekken. Zo hoopte zij dat hun relatie wel gewoon de basis kon blijven vormen. Toch viel het Sanne wat zwaarder dan gedacht… het voelde alsof ze nu van twee kanten concurrentie kreeg, Joey valt immers op vrouwen én mannen. Tijdens het diner is Sanne dan ook benieuwd om te horen met hoeveel mannen Joey precies is geweest tijdens hun relatie. Het antwoord zint Sanne bepaald niet… Maar wat Sanne nog het meest kwaad maakt van alles is het feit dat Joey waarschijnlijk ook het een en ander met haar vrienden en vriendinnen heeft uitgespookt. Joey ontkent dit, maar geeft wel toe met een paar alleen maar te hebben gezoend… Voor Sanne misschien moeilijk te verkroppen, maar ook zíj heeft het op haar beurt weer heel gezellig gehad met een vriend van Joey… Deze ietwat rommelige periode in hun relatie komt uiteindelijk ten einde wanneer Sanne verliefd wordt op een knappe cameraman tijdens het draaien van een programma. Daar is Joey op zijn beurt bepaald niet amused over… Enfin, dit ex-koppel heeft behoorlijk wat te bespreken en het belooft dan ook een intrigerend gesprek te worden aan tafel.

De derde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is vanaf vrijdag 12 mei te zien op discovery+.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' - finale (VTM)

De vier finalisten zingen nog een laatste keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen. Wie wordt de nieuwe 'Voice van Vlaanderen'?

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 11:00
    Lentebeelden
    07:50
    Journaallus
  • 07:30
    Ketnet Junior
    12:30
    Lentebeelden
  • 10:55
    Royals Next Door
    05:00
    Geen uitzending
  • 09:45
    Geen uitzending
    06:05
    Plop & de Peppers
  • 10:40
    Geen uitzending
    07:10
    Ik vertrek XL
  • 08:50
    Geen uitzending
    11:40
    How I Met Your Mother
  • 09:05
    Geen uitzending
    13:40
    All New Traffic Cops
  • 10:25
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 10:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 11:00
    Geen uitzending
    08:30
    Nuances
  • 10:20
    FBI
    05:00
    Geen uitzending
  • 10:25
    Hawaii Five-0
    02:45
    Sydney Harbour Force
  • 10:15
    Love It or List It
    02:10
    Geen uitzending
  • 10:50
    Snapped
    05:00
    Geen uitzending
  • 10:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 10:54
    Diy on wheels
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 11:00
    Over (h)eerlijke groenten
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 10:35
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 10:35
    Call the Midwife
    02:05
    Dickensian
  • 11:00
    NOS Journaal
    02:00
    EenVandaag
  • 10:55
    BinnensteBuiten
    02:36
    Nieuwsuur
  • 10:58
    Rita & Krokodil
    02:31
    Sophie & Jeroen