Jubileumavond 'Musical Sing-a-Long' vanuit sprookjesachtig openluchttheater

zaterdag 29 augustus 2020
Foto: AVROTROS - © Roy Beusker 2020

Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren vanuit het intieme openluchttheater in Soest de vijftiende editie van de 'Musical Sing-a-Long'.

Dit jaarlijkse event is hét programma om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. Het belooft een unieke avond te worden, waar in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren. AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musical-liefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken.


Traditiegetrouw zijn er tijdens de 'Musical Sing-a-Long' optredens te zien van verschillende klassieke en nieuwe titels. De line-up bestaat onder meer uit Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, Tina, Haal Het Doek Maar Op, De Grote Drie, Falsettos, Soldaat van Oranje en de nieuwe rockmusical Murder Ballad. De optredens worden bijgestaan door een live orkest, onder leiding van de vaste 'Musical Sing-a-Long' dirigent Maurice Luttikhuis en het koor van Dutch Event Choir onder leiding van Ivo van Leeuwen. Het programma wordt een feest der herkenning waarin ook teruggeblikt wordt op de hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar.

'Musical Sing-a-Long', zondag 30 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers