Jørney en Sander vechten het uit in 'Ex On The Beach: Double Dutch'

maandag 10 mei 2021

Dat de singles ook dit seizoen zeker niet bang zijn voor een pittige confrontatie bleek maar weer in de aflevering van gisteravond. Terwijl de oplopende spanning tussen Jørney en Sander 's avonds eindigt in een gigantische ontploffing, waarbij zelfs de tafel niet blijft staan, wordt het Odim zeer heet onder de voeten wanneer hij moet kiezen tussen Jørney en Shani.

Ondertussen trekt Danny zich weinig aan van alle drama, want voor hem is het feest. De grote alfaman van de villa slaapt namelijk voor het eerst niet alleen...
De waarheid van het kwartet zorgt in de nieuwste aflevering van MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch' voor wisselende reacties. Terwijl Sem walgt van de acties van Dusty, blijft Shani wonderbaarlijk rustig tegenover Keanu. Lesley is helaas wat minder lucky, want zij krijgt de volledige toorn van Shani over zich heen.


Kort daarna keren de twee ex-geliefden Jørney en Davey terug in de villa. Hoewel ze allebei klaar zijn voor een nieuw avontuur, lijkt Odim zijn aanwinst al aan de kant te hebben geschoven voor Shani. Aangezien niemand verantwoording durft af te leggen aan Jørney, besluit de gevreesde Tablet of Terror om de stilte te doorbreken. Davey mag samen met Danny een van de geheimen in de villa bekijken. Hoewel zij de zoen tussen Odim en Shani te zien krijgen, besluiten ze alsnog om hierover tegen Jørney te liegen.

Inmiddels is het geduld van Jørney die avond toch echt op en zorgt een ongewenste opmerking van Sander voor een ware ontploffing in de villa. Dit loopt zo uit de hand dat de singles zelfs de gevreesde kickboksskills van Jørney te zien krijgen.

De volgende ochtend worden Danny, Davey en Dusty naar het strand gestuurd om de nieuwe ex te verwelkomen. Stash, de ex van Davey, komt het strand opgelopen en kiest ervoor om op een actieve date met Danny te gaan. Spannend!

Terwijl de mannen op het strand zitten, gaat in de villa de Tablet of Terror nog een keer af, en het plan van Jørney en Sander om uit elkaars buurt te blijven valt volledig in duigen, want ze worden samen op kickboksdate gestuurd. Als dat maar goed gaat...

De turbulente dag komt ten einde met een goed feestje inclusief de gebruikelijke wijzigingen in de slaapindeling: Odim claimt zijn plek terug naast Jørney; Shani is Odim alweer vergeten en wordt warm gehouden door Davey; Danny deelt voor het eerst zijn bed met de nieuwe ex Stash; Sem verwelkomt toch Dusty weer met open armen (en mond), en Imke is haar oude gewoontes nog niet verleerd en kruipt weer op Keanu. De enige die alweer niet raak schiet, is Sander, want Lesley is toch niet zo makkelijk als dat hij in eerste instantie dacht.

Weet Shani de lust in liefde om te zetten bij Davey? Zal Danny eindelijk zes gooien bij Stash? Of pakt Dusty haar in en wordt zij zijn nummer 99?

Stash (21)
'Ik denk dat jullie van mij veel gezelligheid en eerlijkheid kunnen verwachten.'

De 21-jarige Stash is niet alleen een party animal, maar ook een beest in bed. De ex van Davey wordt niet snel verliefd en is graag friends with benefits met al haar scharrels. Toch komt ze naar het strand om te kijken of er nog iets is tussen haar en Davey. Deze Nederlandse dame is recht voor haar raap en zal altijd haar ongezouten mening geven; gewenst of ongewenst. Zal Stash het feestje van haar leven hebben bij 'Ex On The Beach: Double Dutch' of zorgen haar gevoelens voor Davey toch nog voor problemen?

Praat online mee met #EOTBDD en hou de MTV kanalen in de gaten voor meer informatie.

'Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7' wordt geproduceerd door No Pictures Please in opdracht van VIS (Viacom International Studios). De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

'Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7', iedere zondag om 21.30 uur op MTV.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 13:30
    Iedereen Beroemd
    00:55
    VRT NWS laat
  • 13:30
    Ketnet Junior
    23:50
    Nachtlus
  • 13:40
    Berry Bees
    21:00
    Geen uitzending
  • 13:35
    Familie
    01:10
    Geen uitzending
  • 13:30
    Renovate Don't Relocate
  • 12:30
    Geen uitzending
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 10:05
    Geen uitzending
    01:15
    Stargate SG-1
  • 13:10
    All Saints
    00:50
    Offspring
  • 10:00
    Joe
    00:55
    Geen uitzending
  • 13:25
    De wereld op je bord
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 13:05
    Bones
    01:00
    Friends
  • 13:25
    Heavy Rescue: 401
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 13:25
    Ja, Chef!
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 13:40
    Forensic Files II
    00:40
    Castle
  • 13:00
    Z-Extra
    21:30
    Herhalingslus
  • 13:35
    De ambachter
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 13:40
    De Gezonde Goesting
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 13:15
    Formule 1
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 13:05
    The Chelsea Detective
    00:20
    Silent Witness
  • 13:21
    Ongehoord Nieuws
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 13:25
    Geef om je hersenen
    00:17
    Nieuwsuur
  • 13:44
    Het betoverde dorp van Pinokkio
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach