'Heel Holland Bakt Kids' zoekt kandidaten!

vrijdag 1 mei 2020
Foto: Omroep MAX - © Roland. J. Reinders 2019

Nog even en een ovenvers seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids' wordt voor het eerst uitgezonden bij Omroep MAX. Maar niet voordat een heleboel enthousiaste bakliefhebbers zich hebben opgegeven!

Na zeven seizoenen 'Heel Holland Bakt' mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste juniorthuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen! In 'Heel Holland Bakt Kids' vormen de kandidaten teams. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar die ontzettend dol zijn op bakken, mogen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. De opnames zullen plaatsvinden in de zomervakantie.Sla je (be)slag! Aanmelden kan via heelhollandbakt.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers