'Heel Holland Bakt Kids' zoekt kandidaten!

vrijdag 1 mei 2020
Foto: Omroep MAX - © Roland. J. Reinders 2019

Nog even en een ovenvers seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids' wordt voor het eerst uitgezonden bij Omroep MAX. Maar niet voordat een heleboel enthousiaste bakliefhebbers zich hebben opgegeven!

Na zeven seizoenen 'Heel Holland Bakt' mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste juniorthuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen! In 'Heel Holland Bakt Kids' vormen de kandidaten teams. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar die ontzettend dol zijn op bakken, mogen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. De opnames zullen plaatsvinden in de zomervakantie.Sla je (be)slag! Aanmelden kan via heelhollandbakt.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers