Hans en Libera ('B&B Vol Liefde') in 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 18 mei 2023
Foto: © discovery+ 2023

Aankomende vrijdag zien we hoe Hans en Libera, bekend van 'B&B Vol Liefde', zijn overgevlogen vanuit het zonnige Italië om het een en ander uit te spreken tijdens een drie-gangen-diner aan de 'Eating With My Ex'-tafel.

Het belooft geen makkelijk gesprek te worden.. Want Libera beschuldigt Hans dan wel van overspelig gedrag, maar hoe trouw was zij eigenlijk tijdens hun huwelijk?  Ook is te zien hoe het diner van Ayleen, bekend van 'Ex On The Beach', en haar ex Maikel niet bepaald soepel verloopt. Kunnen ze nog samen door een deur?


De stukgelopen Italiaanse droom van Hans en Libera
Wat eens allemaal als de Italiaanse droom begon, spatte als een zeepbel uiteindelijk uiteen. Hans en Libera, bekend van 'B&B Vol Liefde', trouwden in 1993 en kregen samen dochter Angelica. Hans reisde toentertijd voor zijn baan als plantenhandelaar vaak naar het buitenland en na enige tijd begon Libera argwaan te krijgen. Libera verdacht Hans ervan vreemd te gaan tijdens zijn zakenreizen. Ook al stuurde Hans foto’s van alles wat hij deed tijdens deze trips, toch wantrouwde Libera hem. Ondanks dat de jaloezie van Libera vast niet bevorderlijk is geweest, vermoedt Hans dat het drukke bestaan door het 24/7 runnen van een B&B hun relatie uiteindelijk definitief de das om heeft gedaan. Hans: 'Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan. Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw. Het was het de laatste jaren allemaal net niet tussen ons. Dat heeft ons uiteindelijk uit elkaar gedreven.' Toch willen de twee oude geliefden nog eens met elkaar om tafel voor een goed gesprek. Niet alleen ging Hans voor de ogen van Libera, in hun eigen huis, daten met vijf vrouwen voor 'B&B Vol Liefde'. Hij heeft haar ook laten verhuizen van Milaan naar het platteland van Toscane, dat neemt de Italiaanse hem nog steeds kwalijk. Waarom zijn ze zo lang doorgegaan met hun huwelijk en wie van de twee ging er nou vreemd?

Jaloezie speelde een grote rol in de relatie van Ayleen en Maikel
Ayleen en Maikel leerden elkaar vlak na het 'Ex On The Beach'-avontuur van Ayleen kennen. Aangezien ze vlak bij elkaar in de buurt wonen, zagen ze elkaar om de haverklap, maar Ayleen vond dat het afspreken altijd vanuit haar kwam. Al snel kreeg zij het gevoel dat Maikel bezig was met andere dames en hun relatie samen helemaal niet serieus nam. Dit ging op den duur schuren tussen de twee en de sfeer werd er niet leuker op. Het werd, in hun eigen woorden, een 'toxische relatie' waarin Ayleen stikjaloers was. Ze ging controleren wie Maikel volgde op Instagram en begon vrouwelijke volgers van hem, waarbij zij vermoedde dat er meer speelde, ook te volgen en in de gaten te houden… De bom barstte pas echt toen Ayleen lippenstift en lange haren in de auto van Maikel vond, ze wist het! Hij gaat vreemd! Al Maikel’s bezittingen inclusief dure designer jas die in de auto lagen, heeft Ayleen door haar kwaadheid op dat moment weggegooid. Zodra Maikel hier achter kwam, belde hij haar witheet op: de spullen die in de auto lagen zijn volgens hem namelijk van iemand heel anders omdat het om een leenauto ging! Ayleen gelooft dit verhaal niet en ziet het als een smoes om te verbergen dat hij vreemd gaat. Na dit incident is het dan ook over en uit tussen Ayleen en Maikel. Het ex-koppel heeft elkaar sindsdien niet meer gesproken, maar willen met elkaar dineren om een aantal onuitgesproken zaken nog af te sluiten. Zo wil Maikel nog steeds weten waarom Ayleen al zijn dure bezittingen uit de auto heeft weggegooid en waarom zij hem maar niet wilde vertrouwen. Ayleen wil erachter komen of ze té jaloers is geweest of dat onder andere de lippenstift in de auto toch van een andere dame was waar Maikel mee ging.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Karl ontvangt David van der Poel, Jolien D'hoore en Stijn Steels aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En Bart Aerts gaat op zoek naar verhalen rond wielerlegende Briek Schotte.

'Vive le Vélo, leve de Ronde', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 14:50
    Ridley
    00:05
    Journaallus
  • 13:30
    Ketnet Junior
    23:10
    Nachtlus
  • 15:45
    De Smurfen nieuw
    21:00
    Geen uitzending
  • 15:20
    The Good Doctor
    01:25
    Geen uitzending
  • 15:20
    Achter gesloten deuren
    00:50
    Geen uitzending
  • 14:30
    Sorority Secrets
    00:50
    The Big Bang Theory
  • 14:50
    Airwolf
    00:45
    Geen uitzending
  • 15:20
    Strong Medicine
    01:00
    The Flying Doctors
  • 15:40
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 15:35
    Two and a Half Men
    00:00
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
  • 15:30
    Cold Case
    00:20
    ER
  • 15:45
    Scorpion
    00:45
    Hawaii Five-0
  • 15:30
    The Block NZ
    00:35
    Love Island
  • 15:10
    Snapped
    00:50
    Castle
  • 15:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 15:27
    De ambachter
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 15:30
    Roger van Damme - Goud
    00:55
    Guillaume's Paris
  • 15:25
    FIM Motocross World Championship
    01:00
    Six Nations
  • 15:00
    Father Brown
    00:35
    Murdoch Mysteries
  • 15:35
    Ivo op zondag
    00:49
    NOS Journaal
  • 15:33
    Gorts Wijnkwartier
    00:26
    Portrait de la jeune fille en feu
  • 15:31
    Mega Mindy
    00:25
    Sophie & Jeroen