Groen licht voor opname jubileumuitzending 'Miljoenenjacht'

woensdag 30 september 2020
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

De extra feestelijke aflevering van 'Miljoenenjacht' mag dan toch opgenomen worden. Volgende zondag viert Linda De Mol met een extra grote prijspot de 20ste verjaardag van haar kijkcijferkanon. Maar nieuwe coronamaatregelen zorgde bijna voor uitstel.

De extra coronamaatregelen maakte het bijna onmogelijk om de show zoals gepland in te blikken. Op het nippertje heeft producent EndemolShine toch een oplossing gevonden. Enkel de kandidaten zullen in de studio een plaats krijgen. Hun genodigden verhuizen naar een aparte zaal. Ook wordt er minder personeel op de studiovloer ingezet. Dat maakt dat de opname kan doorgaan.

Ook de afgelopen 5 afleveringen zat er al minder publiek in de studio. Vorige seizoenen zaten er gemiddeld 1000 gasten in het publiek. Door corona werd dit aantal sterk teruggeschroefd.

Goed nieuws dus voor de SBS-kijkers. Zij kunnen zondag rekenen op een nieuwe aflevering van 'Miljoenenjacht'. Afspraak om 20.00 uur op SBS6.


Bron: De Telegraaf


Lees ook:
Linda de Mol viert 20-jarig jubileum 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' op SBS6

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers