Dit stream je in december op Hayu

zaterdag 3 december 2022
Foto: Hayu - © Media Tornado 2022

Hayu Nederland is echt iets voor realityfans. Je kunt er terecht voor reality als 'The Real Housewives of Beverly Hills', 'The Real Housewives of New York' en 'Below Deck'. Dit staat er in december op de planning.

'The Real Housewives of Miami'
Seizoen 5 - Vanaf vrijdag 9 december


'The Real Housewives of Miami' is terug voor een nieuw ‘muy caliente’ seizoen met nieuwe allianties, loyaliteit en relaties die op het spel staan. De dames van de 'Sunshine State' voeren de druk en het drama weer op.

'The Real Housewives of Cheshire: Christmas Cruising'
Vanaf zondag 11 december

De huisvrouwen organiseren nog een laatste fantastische meidenrtrip voor de kersdagent., Ze varen in stijl over de luxe zee rond Mexico. Aan boord van het schip zijn 'The Real Housewives of Cheshire's' Hanna Kinsella, Lauren Simon, Lystra Adams, Nicole Sealey, Rachel Lugo, Seema Malhotra en Sheena Lynch. Gastvrouwen Tanya Bardsley en Ester Dee maken een verrassende terugkeer terwijl ze van haven naar haven reizen op zoek naar zon, zee en plezier.

'Million Dollar Listing Los Angeles'
Seizoen 14 - Vanaf vrijdag 9 december

'Million Dollar Listing' volgt het leven van de populairste, jongste en meest agressieve vastgoedmagnaten van Los Angeles terwijl ze een fortuin verdienen met de verkoop van miljoenenhuizen in de meest exclusieve wijken - Hollywood, Malibu en Beverly Hills. In elke aflevering worden deze gewiekste makelaars gevolgd terwijl ze de balans proberen te vinden en hun professionele leven draaiende proberen te houden.

'Winter House'
Seizoen 2 - Elke vrijdag nieuwe afleveringen

Maak het gezellig met gloednieuwe afleveringen van 'Winter House', die wekelijks te zien zijn. Wanneer de temperatuur daalt, schiet de dramameter omhoog! Dit gloednieuwe seizoen volgt enkele van de geliefde castleden van 'Summer House' en 'Southern Charm' en hun vrienden tijdens een twee weken durende vakantie in een skihuis in Vermont.

'Love Without Borders'
Seizoen 1 - Vanaf donderdag 1 december

In 'Love Without Borders' dromen singles ervan hun leven te ontvluchten en hun soulmates te vinden. Nu riskeren ze alles - voor een kans op liefde met een onbekende in een vreemd land. In deze serie zal een team van matchmakers mensen uit de hele wereld aan elkaar koppelen. De ene persoon blijft in zijn huidige omgeving, terwijl de andere openstaat voor een radicale verandering, allemaal in naam van de liefde. Ze laten hun baan, huis, bezittingen en familie achter. Ze weten niet waar ze heen gaan - of wie ze zullen ontmoeten. Ze riskeren alles, in de hoop op een nieuw leven en een nieuwe liefde. De koppels worden volledig blind aan elkaar gekoppeld en weten niets van elkaar totdat ze elkaar ontmoeten. De koppels gaan samenwonen en blijven bij elkaar tot de maximale duur die de plaatselijke wetgeving toestaat. Uiteindelijk moet elk koppel beslissen - gaan ze trouwen en blijven ze voor altijd in dit nieuwe leven? Of hebben ze alles voor niets achtergelaten?

'Below Deck'
Seizoen 10 - Nieuwe afleveringen elke dinsdag

Ontsnap naar de zonnige Caraïben met het gloednieuwe seizoen van 'Below Deck'. Met meer verrassingen en schokkende gebeurtenissen dan ooit tevoren, keert 'Below Deck' terug voor seizoen 10. Dit seizoen vaart 'Below Deck' door het Caribisch gebied, onder leiding van de knappe kapitein Lee Rosbach. Op het weelderige eiland St. Lucia, met kristalhelder water en omringd door prachtige bergen, zullen de Pitons zelfs de meest veeleisende gasten enthousiast maken. Aan boord van het grootste jacht in de geschiedenis van 'Below Deck' is de bemanning onder de indruk van het luxueuze, 197 meter lange schip St. David, maar leert al snel dat een grotere boot, ook grotere problemen met zich meebrengt.

Wat te zien deze feestdagen

'The Real Housewives of Beverly Hills'
Seizoen 1 - 12 (Feestelijke afleveringen: S11 E13)

'The Real Housewives of Beverly Hills' volgt een groep van de meest welgestelde vrouwen in Amerika terwijl ze genieten van de weelderige levensstijl die alleen Beverly Hills kan bieden. Zij leven in een wereld van luxueuze rijkdom en privileges, waar gezien worden en wie je kent alles is. Deze vrouwen zijn het middelpunt van alles en ze hebben de herenhuizen, de auto's en de diamanten om het te bewijzen.

'The Real Housewives of Atalanta'
Seizoen 1 - 14 (Feestelijke afleveringen: S13 E18)

'The Real Housewives of Atlanta' biedt een persoonlijke blik op het leven in Hotlanta. De serie volgt een groep glamoureuze 'Southern Belles' terwijl ze het moederschap, veeleisende carrières en een snelle sociale agenda in evenwicht houden, en laten zien hoe het leven is in de meest exclusieve wijken van Atlanta. Deze gedreven en ambitieuze vrouwen bewijzen dat ze niet alleen 'huisvrouwen' zijn, maar ook ondernemers, liefhebbende moeders en gepassioneerde vrouwen.

'The Real Housewives of New Jersey'
Seizoen 1 - 12 (Feestelijke afleveringen: S13 E18)

Deze serie brengt grote huizen, groot haar, groot geld en veel drama. Welkom in New Jersey, waar enkele van de rijkste dames van de Garden State wonen, samen met hun gezinnen. Deze beste vriendinnen doen alles over-the-top, van hun decoraties, tot hun afspraakjes en hun ruzies. 'The Real Housewives of New Jersey' toont de McMansions en de weelderige levensstijl van deze vrouwen en alle mogelijke conflicten waar geld voor kan zorgen.

'The Real Housewives of New York City'
Seizoenen 1 - 13 (Feestelijke afleveringen: S8 E9, S8 E10, S9 E11, S10 E9, S11 E13, S11 E17, S13 E12, S13 E13)

Deze verslavende serie volgt een elitair en machtig stel New Yorkse socialites terwijl ze het moederschap, veeleisende carrières en een snelle sociale agenda in evenwicht houden, en laat zien hoe het leven in de meest exclusieve wijken van de Big Apple eruitziet.

'The Real Housewives of Potomac'
Seizoenen 1 - 7 (Feestelijke afleveringen: S5 E19)

Met zijn omheinde herenhuizen, privé countryclubs en exclusieve middelbare scholen blijft de stad Potomac het best bewaarde geheim van Maryland. Deze zeer welvarende gemeenschap, gelegen aan de rivier van Washington D.C., is de thuisbasis van een aantal prominente Afro-Amerikaanse families die al lang banden hebben met het gebied. 'The Real Housewives of Potomac' volgt een groep rijke socialites die hun status binnen de gemeenschap hebben verworven door huwelijk of geboorterecht..

'Married To Medicine Atlanta'
Seizoenen 1 - 9 (Feestelijke afleveringen: S9 E10)

'Married to Medicine' toont het snelle en dramatische leven van zes van Atlanta's meest dynamische en succesvolle vrouwen, waaronder artsen en echtgenotes van artsen, terwijl ze drukke carrières, familie en sociale agenda's combineren.

'Married To Medicine Los Angeles'
Seizoenen 1 - 2 (Feestelijke afleveringen: S2 E10)

De 'Married to Medicine' franchise gaat naar het westen, naar de glitter en glamour van de City of Angels. 'Married to Medicine Los Angeles' biedt een kijkje in het leven van een dynamische groep artsen en doktersvrouwen in de exclusieve medische gemeenschap van Los Angeles.


Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The White Lotus 2' (Streamz)

Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de expat Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethans avondje uit.

'The White Lotus ', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 22:20
    VRT NWS laat
    07:55
    Journaallus
  • 21:30
    The Post
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 20:40
    The Voice van Vlaanderen
    05:30
    Geen uitzending
  • 22:40
    S.W.A.T.
    03:10
    Geen uitzending
  • 22:20
    The Expatriate
    09:00
    Geen uitzending
  • 22:20
    Emmanuelle, l'Antivierge
  • 22:40
    JAG
    07:50
    Beverly Hills, 90210
  • 22:35
    Zomerrust
    06:00
    Joe
  • 21:40
    The White Lotus
    04:50
    Geen uitzending
  • 22:25
    NCIS: New Orleans
    05:00
    Geen uitzending
  • 22:15
    London Has Fallen
    02:20
    Backroad Truckers
  • 22:20
    Tattoo Fixers on Holiday
    05:00
    Geen uitzending
  • 22:10
    Cold Case
    05:00
    Geen uitzending
  • 20:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 22:38
    Voor u getest
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 22:30
    Taste of Australia met Hayden Quinn
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 21:45
    MIDMID
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 22:00
    The Chelsea Detective
    02:35
    Vienna Blood
  • 22:19
    Op1
    02:02
    EenVandaag
  • 22:18
    Ondertussen aan de Hofvijver
    08:00
    Vroege Vogels
  • 21:58
    Louis Theroux Interviews
    02:51
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal