Deze vrijdag een nieuw seizoen 'Jaimie: In The Vaes Lane'

donderdag 23 juni 2022
Foto: © Discovery Benelux 2021

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z'n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op.

In het derde seizoen van 'Jaimie: In The Vaes Lane' op discovery+ zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt en verder bouwt aan een mooi leven voor haar en zoontje Lío. Jaimie vertelt in haar eigen realityserie nog uitgebreider haar kant van het verhaal en wat er zich sindsdien allemaal heeft afgespeeld. De voorgevallen kwesties met haar ex zijn zwaar geweest voor Jaimie, gelukkig stonden haar moeder en tal van lieve vrienden altijd voor haar klaar. Trouwe vriendinnen zoals Estelle Cruijff bieden steun bij haar ‘wederopbouw’. Jaimie gaat weer in haar kracht staan en viert dit in haar nieuwe seizoen zoals alleen zij dat kan.


Klaar voor een nieuw begin
In het nieuwe hipste restaurant van Amsterdam omringd door haar beste vrienden vertelt Jaimie in het nieuwe seizoen: 'Na een moeilijke, warrige en pittige tijd gaat het een stuk beter met mij en dat komt ook dankzij jullie allemaal.' 'Exciting things are coming up! Ik ga terugverhuizen naar Ibiza!' kondigt ze vervolgens aan. Na een heftige mediastorm is het tijd om haar Ibiziaanse leven weer op te pakken en zien we hoe Jaimie de verhuisdozen pakt om te vertrekken naar haar favoriete plek 'the white island'.

Het stilzwijgen doorbreken
Jaimie deelt in het voorjaar van 2022 voor het eerst publiekelijk haar kant van het verhaal bij talkshow 'Khalid & Sophie'. 'Ik hoef er geen zieltjes mee te winnen. Ik wil dingen wel graag rechttrekken', vertelt Jaimie. Ze hoopt met het doorbreken van de stilte een voorbeeld te zijn voor andere. 'Ik voel iedere dag meer kracht en ik voel me beter. Daarnaast denk ik dat het een heleboel mensen kan helpen die misschien in een soortgelijke situatie zitten of ooit zaten en daar geef ik graag gehoor aan, want ik vond het ook heel fijn om te horen dat ik niet alleen was toentertijd.'

In de eerste aflevering van haar nieuwe seizoen zien we de aanloop naar de talkshow, horen we wat er tijdens de live-uitzending allemaal door haar heen ging en neemt Jaimie ons mee achter de schermen bij de voorbereidingen voor dit lastige gesprek.

Zo vertelt Jaimie vanuit de visagie-stoel voorafgaand aan haar vriendinnen: 'Nu ik met deze stap eindelijk voor mezelf heb gekozen, en indirect dus ook voor Lío, moet ik wat van mezelf laten horen om er uiteindelijk ook sterker uit te komen”. Eigenlijk is het natuurlijk heel normaal, maar je bent zo in een bepaalde positie gezet, dat je altijd denkt: ik houd mijn mond maar.'

Niet iedereen kan je leuk vinden
Na haar mediaoptreden bij 'Khalid & Sophie' geeft Jaimie zelf al aan dat zij met dit interview toentertijd ongetwijfeld mensen heeft geraakt. 'Er is altijd het risico dat niet iedereen je leuk vindt', zegt Jaimie. Gelukkig stromen de positieve berichten en DM's Jaimie's telefoon binnen na de live-uitzending en zijn er veel mensen met lovende woorden over het interview.

New beginnings
In het derde seizoen 'Jaimie: In The Vaes Lane' kijkt Jaimie vooral ook veel vooruit naar de toekomst en werkt ze hard aan haar 'new beginnings'. Zo zien we bijvoorbeeld het weerzien van Jaimie en haar vader in Bali en in Ibiza is het tijd om het ook career wise over een andere boeg te gooien. Jaimie ambieert een carrière achter de draaitafels en leert de fijne kneepjes van het DJ-vak van goede vriendin en DJ Carita. Naar eigen zeggen heeft Jaimie er op de dansvloer al heel wat ‘vlieguurtjes’ opzitten,  maar met haar grote liefde voor muziek wilt ze nu zelf ook achter de draaitafel staan om meer met deze passie te doen.

'Ik hou onwijs veel van muziek en had dit idee al best wel lang, maar het kwam er gewoon nooit van. Ik zit nu zo met m’n hoofd in een donker diep putje dat ik dacht: ik wil een leuke nieuwe hobby en wat zou ik nou eens gaan doen. Toen bedacht ik mij, ik ga het gewoon doen! Draaien! Ik pak door!'

'Jaimie: In The Vaes Lane', vanaf vrijdag 24 juni t/m vrijdag 29 juli exclusief te zien op discovery+ en wordt geproduceerd door Tigris Media.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 12:15
    Dagelijkse kost
    00:55
    VRT NWS laat
  • 07:30
    Ketnet Junior
    23:50
    Nachtlus
  • 12:15
    Ket & Doc
    21:00
    Geen uitzending
  • 12:25
    Milo
    01:10
    Geen uitzending
  • 10:40
    Geen uitzending
    06:55
    Wordt aangekondigd
  • 11:40
    Sturm der Liebe
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 10:05
    Geen uitzending
    01:15
    Stargate SG-1
  • 12:20
    All Saints
    00:50
    Offspring
  • 10:00
    Joe
    00:55
    Geen uitzending
  • 11:50
    De Tafel van Gert
    01:40
    Big Brother
  • 12:15
    NCIS
    01:00
    Friends
  • 11:45
    Pawn Stars: Best Of
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 12:25
    Love Island
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 12:15
    Aurora Teagarden Mysteries: Honeymoon Honeymurder
    00:40
    Castle
  • 12:00
    Wijzer Wonen
    21:30
    Herhalingslus
  • 12:26
    Roger
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 12:20
    Ainsley Eats The Streets
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 11:20
    Eredivisie
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 12:10
    Death in Paradise
    00:20
    Silent Witness
  • 12:15
    Ongehoord Nieuws
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 12:15
    Kook mee met MAX
    00:17
    Nieuwsuur
  • 12:23
    Olivia
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach