Boys & girls aan elkaar gewaagd in nieuw seizoen 'Holland's Next Top Model'

zondag 3 september 2017
Foto: RTL 5 - © RTL 2017

Met een geheel nieuwe jury én een nieuwe host is 'Holland's Next Top Model' vanaf maandag 4 september terug bij RTL 5. Onder de bezielende leiding van Anna Nooshin strijden dit seizoen zowel meisjes als jongens om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2017'.

De modellen in deze nieuwe reeks zijn veelbelovend, enthousiast en vastberaden om tot het uiterste te gaan. De jury, naast Anna Nooshin bestaande uit Kim Feenstra, Nigel Barker en Jean Paul Paula, is met haar verstand van zaken, scherpte en humor meer dan ooit betrokken bij de potentiële topmodellen. De vier juryleden hebben maar één missie: het vinden van hét model dat ertoe doet!


Girls.. say hello to the boys!
Voor het eerst in de geschiedenis van 'HNTM' dingen dit jaar ook jongens mee naar de winst. Een shake up voor iedereen, want ondanks de verschillen wint toch echt maar één model. Alle jongens en meiden zijn concurrenten en dat voelt de groep vanaf het eerste moment. Verschillende castings, go sees en de onvermijdelijke make-over volgen elkaar in rap tempo op. Verrassende en emotionele eliminaties door een gepassioneerde jury zijn het gevolg, want jezelf durven zijn en je eigen identiteit laten zien en vergroten blijkt een stuk lastiger dan verwacht. De modellen krijgen te maken met het verkopen van sierraden, boxershorts en sokken, maar ook met editorial shoots en een bijzondere fashiontrip naar Noorwegen. De winnaar of winnares krijgt een contract bij VDM Model Management, een shoot in ELLE en wordt het make-upgezicht van HEMA Beauty in de voorjaarscampagne van 2018.

Models on Monday bij RTL 5
'Models On Monday' start om 20.30 uur met 'Holland's Next Top Model', waarin jongens en meisjes strijden om hét model van dit moment te worden. 'Models In Paris: Het Echte Leven' laat vervolgens om 21.30 uur van dichtbij zien hoe het leven van een beginnend model in Parijs er uitziet.

'Holland's Next Top Model' wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland en mede mogelijk gemaakt door Zinzi, HEMA, MarcCain en ELLE.

'Holland's Next Top Model', vanaf maandag 4 september om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers