'BEAU' gaat naar buiten!

maandag 22 juni 2020
Foto: RTL 4 - © RTL 2020

Nederland maakt zich op voor een week zalig zomerweer en daarom ruilt Beau van Erven Dorens de studio in voor een heerlijke plek in de buitenlucht.

Vanaf nu ontvangt Beau zijn gasten op het sfeervolle terras van Artis, in het centrum van Amsterdam naast restaurant De Plantage. Zwoele zomeravonden met het gesprek van de dag en bijzondere gasten uit de wereld van politiek, cultuur, sport en media.


Maandag 22 juni ontvangt hij onder anderen minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). Omdat droogte het nieuwe normaal wordt, werkt zij met het kabinet aan een pakket noodmaatregelen. Ook zijn theaterproducent Albert Verlinde en MKB-voorzitter Jacco Vonhof te gast: wat hen betreft gaat de versoepeling van de intelligente lockdown niet snel genoeg.

'BEAU' is elke werkdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers