2021 trapt af met 'Beste Zangers Musical' special

donderdag 3 december 2020
Foto: © AVROTROS 2020

Musicalliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de start van het nieuwe jaar. Op zaterdag 2 januari zendt AVROTROS een gloednieuwe special uit van 'Beste Zangers'.

Edsilia Rombley is de gastvrouw van 'Beste Zangers Musical'. Rombley was ook als host te zien in het allereerste seizoen van 'Beste Zangers' in 2009. In de Musical editie zien en horen we onder anderen René Froger, Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge en Lenny Kuhr. De special is vorig jaar al opgenomen. De zangers en zangeressen kruipen dus gewoon zoals de kijker gewend is dicht tegen elkaar aan op de bank, luisterend naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens.


Rombley ontvangt René van Kooten die onder andere De laatste Nacht uit Miss Saigon zingt samen met Kim-Lian van der Meij. En René Froger en Emma Heesters brengen samen Beauty and the Beast ten gehore. Andere nummers die voorbij komen zijn uit de musicals Jesus Christ Super Star, Fame, The Wiz, Grease, Oliver, Heerlijk duurt het langst en The Jerseyboys.

'Beste Zangers - Musical', zaterdag 2 januari om 21.40 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers