'We Bare Bears' wint 'Young Amsterdam Audience Award 2014'

donderdag 13 november 2014

'We Bare Bears', een originele productie uit de Cartoon Network Studios, heeft de 'Young Amsterdam Audience Award 2014' gewonnen op het KLIK! Amsterdam Animation Festival.

De film werd er gescreend als onderdeel van de Cartoon Network Next Generation showcase en het Kids Animated Shorts programma.


'We Bare Bears' is de recentste productie uit het zinderende en vruchtbare ontwikkelingsprogramma van Cartoon Network Studios, dat kansen biedt aan jong talent om hun visie en verhaal in de vorm van een kortfilm te gieten. Hun film kan er ontwikkeld worden in hoogstaande en optimale omstandigheden, waarna het afgewerkte product voorgesteld kan worden. Daarna wordt in overweging genomen of er tot slot een volledige reeks gemaakt wordt.

'We Bare Bears' is een animatiekomedie over drie berenbroertjes genaamd Grizzly, Panda en Ice Bear. De reeks volgt hun onhandige pogingen om zich te integreren in de maatschappij, terwijl ze ondertussen op zoek gaan naar voedsel, vrienden proberen te maken of een internetsensatie proberen te worden. Wat de situatie ook is, het is duidelijk dat het niet eenvoudig is om een beer te zijn in de moderne, beschaafde wereld – gelukkig hebben ze elkaar!

'We Bare Bears', gecreëerd door Annie Award – winnaar Daniel Chong ('Toy Story of Terror!'), werd gemaakt door Cartoon Network Studios en zal in 2015 op Cartoon Network te zien zijn als volledige reeks.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers