Vrijdag nieuw bij Apple TV+: 'Tehran'

donderdag 24 september 2020
© Apple Inc. 2020

Vrijdag 25 september lanceert Apple TV+ 'Tehran', de nieuwe spionagethriller van 'Fauda'-schrijver Moshe Zonder. De serie van acht afleveringen gaat in première met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijkse een nieuwe op vrijdag.

'Tehran' vertelt het uiterst opwindende verhaal van een Mossad-agent die diep undercover gaat op een gevaarlijke missie in Teheran die haar en iedereen om haar heen in groot gevaar brengt. In de serie schitteren de jonge Israëlische actrice Niv Sultan ('Flawless', 'She Has It', 'Temporarily Dead'); de veelgeprezen acteur Shaun Toub ('Homeland', 'Crash'); internationale ster Navid Negahban ('Homeland', 'Legion', 'Aladdin'); Shervin Alenabi ('Bagdad in My Shadow'); Liraz Charhi ('A Late Quartet') en Menashe Noy ('Big Bad Wolves', 'Gett: The Trial of Viviane Amsalem').


Apple werkte samen met Cineflix Rights en het Israëlische netwerk Kan 11 om 'Tehran' te coproduceren. De serie is gemaakt door Moshe Zonder, Dana Eden en Maor Kohn, en geregisseerd door Daniel Syrkin. Omri Shenhar fungeert als schrijver naast Zonder. De serie is uitvoerend geproduceerd door Moshe Zonder, Dana Eden, Shula Spiegel, Alon Aranya, Julien Leroux, Peter Emerson en Eldad Koblenz; en geproduceerd door Donna en Shula Productions in samenwerking met Paper Plane Productions, met medewerking van Cineflix Rights en Cosmote TV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers