'The Walking Dead' en 'The Royals' in oktober op FOX

donderdag 1 oktober 2020
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2020

Maandag 5 oktober om 22.00 uur brengt FOX de langverwachte aflevering 'A Certain Doom' van het 10de seizoen van 'The Walking Dead' uit.

De aflevering waar 'The Walking Dead' fans reikhalzend naar uit hebben gekeken wordt dit jaar getoond op het 10 jarig jubileum van 'The Walking Dead'. De groeperingen nemen het op tegen Beta en de Whisperers in het laatste gevecht in de Whisperer War. Nadat Eugene, Ezekiel en Yumiko oog in oog komen te staan met Eugene's radiocontact in West Virginia, stuiten zij op een schokkende situatie die de levens van de overlevenden voor altijd zal veranderen.Maandag 5 oktober om 22.00 uur op FOX.

Nieuw seizoen van 'The Royals'
In het derde deel van 'The Royals' vervolgen we het eigentijdse drama over de fictieve Britse koninklijke familie, die wordt geleid door matriarch Helena (Elizabeth Hurley). Deze fictieve Britse koninklijke familie leeft in het moderne Londen en begeeft zich in een wereld van weldaad en traditie. Ze hebben alles wat hun hartje begeert, maar daar betalen ze een prijs voor. De dood van de moordenaar van koning Simon opent nieuwe perspectieven voor de koninklijke familie. Liam zoekt troost in bedenkelijke gelegenheden en prins Robert leeft, maar is hij gezond?

Vanaf 21 oktober elke woensdag, dubbele afleveringen vanaf 21.30 uur op FOX.

Persbericht FOX Networks Group
https://www.foxtv.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers