Sitcom 'Who's The Boss?' krijgt vervolg

zaterdag 8 augustus 2020

De succesvolle 80's sitcom 'Who's The Boss?' met in de hoofdrollen Tony Danza en Alyssa Milano krijgt een vervolg. Dat meldt de website Deadline na een tweet van Milano.

'Who's The Boss' werd in Amerika uitgezonden tussen 1984 en 1991 door ABC en was ook bij ons, als 'De Baas in Huis', erg populair. In de grappige serie trok Tony (Tony Danza) samen met zijn tienerdochter Samantha (Alyssa Milano) in bij zakenvrouw Angela, haar zoon Jonathan en moeder Mona. Tony werd er de huishouder van het gezin.


De vervolgserie focust op Samantha die als alleenstaande moeder woont in het huis waarin ze opgroeide. De personages Angela en Jonathan zouden gastrollen in de serie krijgen. De geestige Mona zal echter niet meer te zien zijn in de nieuwe reeks. De actrice die die rol vertolkte, overleed in 2019. Ze werd 93 jaar.

Bron: HLN/Deadline

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

'Kong: Skull Island', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers