'Sex and the City' keert terug!

dinsdag 12 januari 2021

HBO heeft bevestigd dat het een vervolg maakt op de populaire sitcom 'Sex and the City'. De nieuwe serie, die voorlopig 'And Just Like That...' heet zal in eerste instantie worden uitgezonden op streamingdienst HBO Max. Die is bij ons niet beschikbaar.

Telenet is in Vlaanderen echter 'Home of HBO', dus de kans is zeer groot dat de fans de nieuwe reeks daar snel zullen kunnen bekijken.


In het vervolg op 'Sex and the City' worden de personages Carrie, Miranda en Charlotte, nu vijftigers, gevolgd. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis hebben namelijk hun medewerking toegezegd. Kim Cattrall zal er als Samantha niet bij zijn. Een uitleg geeft HBO hierover niet, maar het is bekend dat Cattrall al een hele tijd in onmin leeft met Sarah Jessica Parker.

De opnames voor het vervolg op de populaire sitcom staan gepland voor het einde van de lente. Er worden 10 afleveringen van ongeveer een half uur voorzien. 'Sex and the City' werd van 1998 tot 2004 wereldwijd succesvol uitgezonden. De twee films die daarna werden gemaakt kregen minder bijval.

Bron: Het Nieuwsblad/eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers