Nieuwe serie 'Mike Brewer's World of Cars' op Discovery

vrijdag 3 juli 2020

Autofanaat Mike Brewer neemt ons mee op een waanzinnige roadtrip langs allerlei plekken waar ze opmerkelijke auto's maken, verhandelen of besturen.

In de nieuwe serie 'Mike Brewer's World of Cars' reist hij dwars door Amerika om de meest uiteenlopende voertuigen te bewonderen. Van de lowriders in LA tot monster trucks in Texas en van stock cars in North Carolina tot rat rods in Lake Tahoe.


Ook een bezoek aan Detroit mag natuurlijk niet ontbreken, de bakermat van de auto-industrie en de geboorteplaats van de Ford Model T. Ook is er aandacht voor hedendaagse ontwikkelingen als hij een bedrijf bezoekt dat elektrische motors plaatst in klassieke voertuigen als een volkswagenbusje en zelfs een Porsche.

Thuis in Engeland bezoekt hij nog een fabriek die onderdelen maakt voor de Britse auto-iconen Mini en MG.

'Mike Brewer's World of Cars', vanaf zaterdag 4 juli om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers