Nieuwe serie 'Hell Heroes' op Discovery

woensdag 30 september 2020

Helikopters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor het vervoer van vracht naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn tot het uitvoeren van lastige werkzaamheden hoog in de lucht.

In de nieuwe serie 'Heli Heroes' volgen we het heldhaftige werk van de bemanning van deze praktische vliegmachines. Zo zien we onder meer hoe een helikopter gevaarlijk onderhoudswerk doet aan hoogspanningskabels. Eén verkeerde beweging en de machine komt vast te zitten in de elektriciteitsdraden.


Ook vliegen we mee tijdens het belangrijke werk van een traumahelikopter en mogen we mee op missie met een gevechtshelikopter.

'Heli Heroes', vanaf donderdag 1 oktober om 15.15 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers