Nieuwe serie 'Hell Heroes' op Discovery

woensdag 30 september 2020

Helikopters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor het vervoer van vracht naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn tot het uitvoeren van lastige werkzaamheden hoog in de lucht.

In de nieuwe serie 'Heli Heroes' volgen we het heldhaftige werk van de bemanning van deze praktische vliegmachines. Zo zien we onder meer hoe een helikopter gevaarlijk onderhoudswerk doet aan hoogspanningskabels. Eén verkeerde beweging en de machine komt vast te zitten in de elektriciteitsdraden.


Ook vliegen we mee tijdens het belangrijke werk van een traumahelikopter en mogen we mee op missie met een gevechtshelikopter.

'Heli Heroes', vanaf donderdag 1 oktober om 15.15 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers