Nieuw seizoen van 'Salvage Hunters: The Restorers' op Discovery

woensdag 1 juli 2020

De sleutel tot een succesvolle antiekbusiness is een goede restauratie. Daarom hebben handelaren als Drew Pritchard een leger van specialisten om zich heen verzameld die oude items in volle glorie kunnen herstellen.

In het nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters: The Restorers' is te zien hoe deze vakmensen te werk gaan. Zoals beeldhouwer Nick Elphick die voor een handelaar een oude sculptuur in ere herstelt. Of politoer-expert Alex Webster die een vervallen Victoriaanse werktafel weer helemaal in de stijl van vroeger terugbrengt, inclusief glanzend koperen werkblad.


Drew heeft in deze eerste aflevering een wel heel bijzondere opdracht voor zijn vaste smid Neville Morris: of hij een schietstoel uit een staaljager van de jaren zestig wil ombouwen tot een echte stoel. Het levert een fraai en uniek meubelstuk op waar Drew zeker een goed betalende klant voor kan vinden.

'Salvage Hunters: The Restorers', vanaf donderdag 2 juli om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers