Nieuw seizoen van 'Outdaughtered' op TLC

dinsdag 30 juni 2020

Thuis zitten in volledige lockdown is voor veel gezinnen al een hele opgave, maar wat als je zes kinderen hebt, waaronder een jonge vijfling! Het overkomt The Busby's in het nieuwe seizoen van 'Outdaughtered'.

Terwijl ze er in de eerste afleveringen nog nietsvermoedend op uit trekken met het gezin op skivakantie, komt de wereld bij thuiskomst abrupt tot een einde als het coronavirus ook Amerika heeft bereikt. Was hun leven met de bijna vijfjarige vijfling al behoorlijk hectisch, nu moeten Adam en Danielle helemaal alle zeilen bijzetten als ze plannen maken voor het thuisonderwijs van Blayke en het binnenhouden van de vijfling.


Dat de verjaardagen en de geplande Paasvakantie nu anders lopen, is nog te overzien, zorgen zijn er vooral over de mogelijke oogoperatie van Hazel. Gedurende dit seizoen worden de lockdown-maatregelen in Texas steeds scherper, zoals we zien in de laatste aflevering die volledig door The Busby’s zelf is gefilmd.

'Outdaughtered', vanaf woensdag 1 juli om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers