Netflix kondigt nieuwe titel aan

donderdag 16 juli 2020

Binnenkort pakt Netflix uit met 'Emily in Paris'. Darren Star, bekend van 'Sex And The City', is verantwoordelijk voor het scenario, terwijl Lily Collins de hoofdrol voor haar rekening neemt.

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt 'Emily in Paris' zich af in de Franse hoofdstad. De opnames vonden dan ook grotendeels plaats in Parijs of elders in Frankrijk.

Het verhaal draait om de Amerikaanse Emily, die van Chicago naar de lichtstad verhuist voor haar droomjob in de reclamewereld. Daar start ze een nieuw leven, wat betekent dat ze ook nieuwe vriendschappen en relaties aangaat. Zoals vaak het geval in series gebeurt dat ook hier met vallen en opstaan.

'Emily in Paris' is deze herfst te zien op Netflix. Een exacte startdatum is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers