Netflix deelt de trailer van het laatste seizoen van 'Sex Education'

dinsdag 12 september 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix geeft de officiŽle trailer vrij voor het vierde en laatste seizoen van de hitserie 'Sex Education'. Het wordt een seizoen vol nieuwe seksuele ervaringen, persoonlijke groei, liefde, een lach en een traan, vriendschap.

Meer van Erics fantastische outfits, Aimee's artistieke kunsten, Dr. Milburn pakt de draad weer op en heeft een nieuwe baas (gespeeld door Hannah Gadsby), Adam werkt op een boerderij(?) en als klap op de vuurpijl... keert Maeve terug naar Moordale voor een echte eerste date met Otis.


Dit seizoen markeert het laatste hoogtepunt voor de Moordale-bende, die sinds 2019 op ons scherm te zien zijn. Dus leg die tissues maar klaar, want het is tijd om afscheid te nemen met acht nieuwe afleveringen, waaronder een seizoensfinale van maar liefst 83 minuten.


'Sex Education' S4
Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging - hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok - ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten. Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Asa Butterfield kruipt weer in de rol van Otis Milburn, naast acteurs als Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings.

Het laatste seizoen wordt aangevuld met een Emmy bekroonde acteur en 'Schitt's Creek' ster, Dan Levy, Thaddea Graham ('Doctor Who'), Lisa McGrillis ('Somewhere Boy'), Marie Reuther ('Kamikaze'), actrice en model Jodie Turner Smith, comedian Eshaan Akbar en nieuwkomers Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean en Imani Yahshua.

Sinds de komst van de serie op Netflix in 2019 heeft 'Sex Education' meerdere nominaties en prijzen in de wacht gesleept, waaronder een Emmy Award voor Beste Comedyserie in 2022 voor het derde seizoen van de serie. In 'Sex Education' seizoen 3 had 66,6 miljoen views in de eerste 91 dagen (504,9 miljoen views gedeeld door 7,59 speelduur).

Eerder in juli kondigde Netflix aan dat seizoen vier het laatste seizoen van de show zou zijn, samen met een open brief aan de fans van creator, hoofdschrijver en uitvoerend producent Laurie Nunn: 'We zijn ongelofelijk trots op 'Sex Education' en voelen ons dankbaar voor onze briljante schrijvers, cast en crew die zoveel passie stoppen in het maken van elke aflevering. Ze hebben hard gewerkt om het laatste seizoen voor jullie te maken en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.'

Maker en hoofdschrijver: Laurie Nunn
Schrijvers: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom en Thara Popoola
Regisseurs: Dominic Leclerc, Michelle Savill en Alyssa McClelland
Uitvoerende producenten: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman
Eindproducent: Callum Devrell-Cameron
Producent: Rem Conway
Productiemaatschappij: Eleven

Het vierde en laatste seizoen van 'Sex Education' is vanaf 21 september exclusief te zien op Netflix.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Juliet' (VRT 1)

Rechercheur Juliet Dumon keert na het onverwachte overlijden van haar vader uit Brussel terug naar haar geboortedorp De Haan. Ze gaat op zoek naar een pleeggezin voor haar stuurse tienernichtje ChloŽ, die liefdevol door Juliets vader werd opgevoed. Ondertussen kan ze tijdelijk aan de slag bij een team van de plaatselijke recherche. Samen met haar nieuwe collega Jamal onderzoekt ze de gruwelijke moord op Amber, een kwetsbaar tienermeisje met een duister dubbelleven.

'Juliet', om 20.55 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 23:20
  The Lincoln Lawyer
  01:15
  Journaallus
 • 00:30
  Canvaslus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 20:50
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 00:35
  Serena
  02:35
  Geen uitzending
 • 00:00
  Abduction
  01:50
  Geen uitzending
 • 22:55
  The Dead Don't Die
 • 23:50
  The Taking of Pelham 123
  01:45
  Geen uitzending
 • 00:10
  All Saints
  08:20
  Offspring
 • 00:15
  'Allo 'Allo!
 • 23:40
  Achter de schermen
  00:45
  Big Brother
 • 00:25
  Vermist
  01:15
  Geen uitzending
 • 00:30
  Undercover Boss
  02:00
  Young Sheldon
 • 00:05
  Botched
  00:50
  The Block NZ: On Point
 • 00:10
  The First 48
  00:50
  Geen uitzending
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 00:09
  Hobbyklus
  06:00
  Nog Even Soezen
 • 00:10
  De Eregast
  01:05
  Guillaume's Paris
 • 00:35
  Six Nations
  02:25
  Hockey Pro League
 • 00:25
  Silent Witness
  01:20
  New Tricks
 • 00:34
  NOS Formule 1
  01:02
  Een huis vol emigreert
 • 00:36
  Nieuwsuur
  08:04
  Petrus in het land
 • 00:06
  Nachtdieren
  00:50
  Wie is de Mol?