MTV overloopt mogelijkheden om Video Music Awards toch te laten doorgaan

vrijdag 29 mei 2020

MTV is momenteel op zoek naar mogelijkheden om de Video Music Awards dit jaar toch te laten doorgaan. Normaal gezien vinden deze dit jaar plaats in Brooklyn, New York.

Maar door de coronacrisis bekijkt de zender momenteel mogelijke alternatieven.


Elk jaar aan het einde van de zomer vinden de Video Music Awards van MTV plaats. De gerespecteerde show voor de toekenning van prijzen in de popcultuur zou dit jaar normaal gezien eind augustus plaatsvinden in Brooklyn, New York. Maar door de coronacrisis is dit niet zo evident. De zender is daarom op zoek naar diverse scenario’s om de live-awardshow toch te laten doorgaan.

In overleg met overheidsinstanties, medische specialisten en andere belanghebbenden wordt er momenteel gewerkt aan verschillende alternatieven. Volgens de woordvoerder van MTV is de gezondheid van alle betrokkenen de hoogste prioriteit. Eén van de mogelijke scenario’s is om de awardshow zoals gewoonlijk, met live-optredens en een zaal vol fans, te houden. Echter zijn een show met virtuele optredens of een ceremonie zonder publiek ook mogelijke opties.

Vorig jaar waren Taylor Swift, Ariana Grande en Billie Eilish de grote winnaars van de Video Music Awards. Binnenkort kan er gestemd worden op de nominaties van 2020.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers