Matthias Schoenaerts is populair op Netflix

woensdag 15 juli 2020
Foto: © Coopr/Netflix 2020

'The Old Guard', de nieuwe Netflix-film met onze landgenoot Matthias Schoenaerts, doet het verre van slecht. In Belgi is het momenteel de best bekeken film en ook in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS wordt de film gesmaakt.

Charlize Theron, de tegenspeelster van Schoenaerts in de film, heeft dan ook niets dan complimenten. 'Matthias is een van de acteurs met wie ik al lang wilde samenwerken en deze ervaring beviel me uitstekend', laat ze weten. Ook critici zijn onder de indruk en noemen de film 'vers bloed in de superheldensector'.

Schoenaerts zelf laat op zijn Instagrampagina weten dat de film op één staat in 89 van de 93 landen die Netflix aanbieden. 

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers